Tango Hesap Nasıl Silinir?

Tango, bildiğiniz üzere görüntülü olarak konuşma, mesajlaşma gibi imkanlar sunmakta olan ve yeni, tanımadığınız insanlarla tanışma imkanını sizlere sunan sosyal bir platformdur. Son derece aktif ve birçok üyesi bulunmaktadır. Sizde bu kullanıcılardan birisi olabilirsiniz ve artık Tango‘da yer alan hesabınızı silmeye karar vermiş olabilirsiniz. Unutmayın ki Tango’da ki hesabınızı profilinizde ki Tango uygulamasını silmekle kaldırmış olamazsınız. Tango’da ki hesabınızı silmek için öncelikle uygulamayı telefonunuzdan kaldırın ve sonrasında telefonunuzu kapatıp tekrar açın ve şu linke tıklayarak Tango hesap silme sayfasını açın. http://support.tango.me/entries/23534011-How-do-I-delete-my-Tango-account- Bu linkte tıklamanız sonucu İngilizce olarak karşınıza Tango hesap silme sayfası açılacaktır.

Burada uygulamayı kurarken girdiğiniz e-mail, telefon numarası ve isim soy isim gibi bilgileri eksiksiz olarak doğru bir şekilde girin. “Phone Number” yazan kısma ülke kodu ile beraber telefon numaranızı girin, “Full Name” yazan kısma ise arada boşluk olacak şekilde isim ve soy isminizi girin. “E-Mail” yazan kısma uygulamaya kayıt olurken girdiğiniz mail adresini yazın ve bu kısmı doldurmak zorunda olmadığınıza da belirtmeliyiz. “Country” kısmında ise Turkey seçeneğini seçin. Son olarak ise cinsiyetinizi seçerek, Gönder butonuna tıklayın. Butona tıkladığınız an Tango hesap silme işleminiz başlamış olacak olup, 72 saat içerisinde hesabınız kaldırılacak, silinecek ve tüm paylaşımlarınız Tango üzerinden silinmiş olacaktır. Bundan sonra hesabınızı silmek adına hiçbir şey yapmanıza gerek yoktur.

tango-hesap-silme

You may also like...

1 Response

  1. Edipcan dedi ki:

    Son zamanlarda epey program aramıştım, özellikle de kız arkadaşımın yurt dışında okumasından kaynaklı bu yola başvurmuştum. Sonunda Tango’yu keşfettim ve son derece memnunum! Kesinlikle herkese tavsiye ederim. Buradaki analizde harika olmuş. Ne TL’niz gidiyor ne de internet kotanızı uçuruyor.

    Görüntülü konuşma ve bedava mesajlaşma da cabası 🙂 Sadece Whatsapp’a bağlı kalmak istemeyenlere, şiddetle öneririm.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir