2021 Aston Martin DBS 59 Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – Aston Martin DBS 59 Alınır mı?

2019 senesi içinde tanıtım lansmanının gerçekleştirileceği günü iple çeken araç severlere, üretici şirket tarafından müjdeli haber verildi. 2019 Aston Martin DBS 59 model otomobiller bilindiği üzere stoklu bir şekilde üretimi gerçekleştirileceği ve üretilen otomobil adetinin ise 24 olacağı açıklanmıştı. Ancak otomobil tutkunlarının merak ettiği konu aracın sahip olduğu donanım ve özelliklerdir.

Tanıtım lansmanında meraklıları ile buluşan bu otomobil, oldukça şık bir görüntü ile görücüye çıktı. Gerek teknik gerekse genel özellikleri bakımından tam bir tasarım harikası olan araç hakkında lansman öncesinde en çok sorulan soruların başında 2019 Aston Martin DBS 59 fiyatı ne olacağı sorusu gelmekteydi. Ancak üretici firma bu konu hakkında açıklama yapmaktan kaçında. Fakat Monterey Müzayede’sinin ortaya attığı iddiaya göre aracın piyasaya sürülüş fiyatının 22,5 milyon dolardan fazla olacağı belirtiliyor.

2019 Aston Martin DBS 59 Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

2019 Aston Martin DBS 59 Genel Özellikleri

2019 Aston Martin DBS 59 genel özellikleri arasında en fazla ilgi çeken detayların başında aracın tasarımı ve sahip olduğu motor gelmektedir. Bu model otomobilin motor özelliklerinden bahsetmek gerekirse motor gününün 715 beygir gücünde olduğunu söylemek mümkün olmakla birlikte aynı zamanda motorun çift turbo benzinli olduğu söylenebilir.

Ayrıca 2019 Aston Martin DBS 59 model otomobil, saatte 339 kilometre hıza ulaşabilmekte. Tüm bunların yanı sıra aracın tasarımı konusunda üretici şirketin, 1959 model Aston Martin yarış arabalarından esinlenildiğini söylemek mümkündür. Dolayısıyla yeni Aston Martin otomobilinin yarış arabasıyla benzerliği bu esintiden kaynaklanmaktadır.

2019 Aston Martin DBS 59 Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

2019 Aston Martin DBS 59 Teknik Özellikleri

2019 Aston Martin Dbs 59 teknik özellikleri açısından ise izleyicilerin en çok takıldıkları nokta otomobilin iç ve dış dizaynı konusu oldu. Gerek iç mekanda deri kaplamalı ve 59 işlemeli konforlu koltukları ile gerekse yeşil tonunun dış tasarımda çok başarılı bir şekilde kasaya nüfus edilmesi ile dikkatleri çekmeyi başaran bu otomobil, arka led lambaları, ön far sistemi, en son teknoloji dokunmatik ekran teknolojisi ve yenilenmiş güvenlik sistemiyle de sürücüsüne harika bir yolculuk keyfi yaşatmaktadır.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir