Evigen Ampul Fiyatı, Faydaları ve Yan Etkileri, Kullanıcı Yorumları

Cildin yenilenmesinde büyük bir rol sahibi olan e vitamini, dışarıdan normal yollarla alınamamaktadır. Bu sebepten dolayı E vitaminine sahip olan Evigen ampül, kullanımı açısından önemlidir. E vitaminin alınması sağlığınız açısından gerekli ise vitamini alma işlemi mutlaka hastanede yapılmalıdır. E vitamini içeren Evigen ampül, sağlık personelleri tarafından damar yolu ile vücuda enjekte edilir.

Evigen Ampul Nedir?

Evigen ampul, eczanelerde kolaylıkla bulabileceğiniz vitaminlerdendir. Bu vitaminin kozmetik yanının, daha kuvvetli olduğu söylenebilir. E vitaminine sahip olan Evigen ampul, 2 ml’lik ampuller içerisinde yer alır. Bir kutuda 5 adet ampul bulunmaktadır.

Evigen Ampul Ne İşe Yarar?

  • Cilt hasarlarını önleme,
  • Nemlendirmeye,
  • Yaşlılığı önlemeye,
  • Hücre yenilemeye,
  • Yanıkların hızlı iyileşmesine yardımcı olur.

Evigen Ampul Faydaları

E vitaminine sahip olan Evigen ampul, kullanım bakımından oldukça yaygındır. Evigen ampul, E vitamini takviyesi gereken durumlarda sağlıkçılar tarafından damar yolu ile verilmektedir. Aynı zamanda insanlar diyette iken, E vitaminine oldukça fazla ihtiyaç duyabilmektedir. Bu durumda doktor kontrolünde, E vitamini takviyesi için Evigen ampul kullanılabilir.

Evigen ampulün kullanım alanlarından biride kozmetik ürünlerdir. Bu vitamin bazen kozmetik ürünlerde kendiliğinden bulunabiliyor. E vitamini bulunmayan kozmetik ürünlerine sonradan da eklenebilmektedir. Hücre yenileyici özelliği bulunan Evigen ampul cildin ve saçların görünümüne birçok olumlu etkilerde bulunmaktadır.

Evigen Ampul Nasıl Kullanılır?

İlacın tıbbi kullanım şekli damar yolu ile yapılmaktadır. Ancak Evigen ampul, kesinlikle sağlıkçı olmayan kişiler tarafından uygulanmamalıdır. İlaç kesinlikle doğrudan enjekte edilmez. Nasıl enjekte dilmesi gerektiğini kişiye göre sağlık görevlileri belirlemektedir.

Evigen ampul, kozmetik amaçlı kullanıldığında ampuller kırılarak içerisindeki sıvı hazırlanan maskelere eklenebilir. Bu şekilde doğrudan sürülebilir. Ampuller ince camlardan yapıldığı için kolaylıkla kırılır.

Ampulün içerisindeki sıvı, direkt olarak cilde sürülebilir. Bunun bir sakıncası yoktur. Ancak Evigen ampul, maskelerle kullanıldığında daha etkili olmaktadır. Önerilen maskelerden biride ampul, bal ve limonun karıştırılması ile uygulanan maskedir.

Bu ilacı doğrudan saçlarınıza uygulayabilirsiniz. Ampul içerisindeki sıvıyı direkt olarak saç diplerinize döktükten sonra parmaklarınızla masaj yaparak yediriniz. Bu şekilde bir buçuk saat bekledikten sonra durulayınız. Bu işlemi uyguladığınızda saçlarınızdaki olumlu gelişmeleri gözle görebileceksiniz.

Evigen Ampul Yan Etkileri

Evigen ampulün bilinen çok bir yan etkisi yoktur. Ancak hassas bünyeli insanlarda bulantı, yorgunluk, güçsüzlük gibi yan etkiler nadir olarak görülmektedir.

Evigen Ampul Fiyatı

Evigen ampül fiyatı yaklaşık 7 ile 9 TL arasında değişkenlik gösteriyor. Fakat doktor reçetesi ile gittiğinizde, ücretsiz bir şekilde eczanelerden temin edebilirsiniz.

Evigen Ampul ile İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Soru 1: Evigen Ampul yüz bölgesinde kullanılabilir mi?

Cevap 1: Evigen Ampul yüz bölgesinde kullanılabilir ancak tüylenme sorunu oluşturduğu göz önünde bulundurulmalıdır. Tüylenme sorunu oluşursa kullanımı kesilebilir.

Soru 2: Evigen Ampul yara üzerine sürülür mü?

Cevap 2: Evigen Ampul kapanmakta olan yaralarda iz kalmaması ve yaranın daha çabuk iyileşmesi için kullanılabilir. Bunun için hekim kontrolünde bu ilacı kullanmak gerekir. Doktor gerekli gördüğü taktirde yaranın iyileşmesini hızlandırmak için bu ürünü tavsiye edecektir.

Soru 3: Evigen Ampul saça sürülür mü?

Cevap 3: Sürülür, hatta saç köklerini beslediği ve hücre yenilenmesini sağladığı için saçların daha sağlıklı olmasını saçlar. Saç derisini besler ve kan dolaşımını hızlandırır. Düzenli olarak kullanımdan sonra saçların gözle görülür bir biçimde daha sağlıklı olduğu fark edilebilir. Saç gövdesinin daha parlak olmasını sağlar.

Soru 4: Epilasyon sonrası Evigen Ampul kullanılabilir mi?

Cevap 4: Epilasyon sonrası Evigen Ampul de dahil olmak üzere içerisinde E vitamini bulunan herhangi bir karışımın kullanılması önerilmez. E vitamini tüyleri beslediği için epilasyonun etkisini azaltır.

Soru 5: Bu ürün lekeleri geçirir mi?

Cevap 5: Evet geçirir. Özellikle güneş alerjisi nedeniyle oluşan ton farklılıklarının giderilmesinde Evigen Ampul oldukça etkilidir. Aynı zamanda sürüldüğü bölgede cildin pürüzsüz hale gelmesini sağlar.

Ersin

Napcan kiiii?

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir