2019 SuperB Özellikleri, Fiyatı – SuperB Alınır mı?

Skoda, ilk olarak 2015 yılında çıkardığı SuperB modelinde güncelleme yaparken, 2019 model yeni otomobili için tasarımda değişiklik yerine kaput altında yapılacak olan yenilikler sayesinde adından söz ettirmeyi planlıyor.

Çek otomotiv devi Skoda tarafından Skoda SuperB modelinin elektrikli versiyonu da 2019 yılında otomobil severlerle buluşacak. SuperB modelinin elektrikli versiyonu sonrası başka modellerinde de elektrikli araç üretecek olan şirket, diğer otomotiv devleri ile bu sektörde de yarışacak.

D sedan tipi olan Skoda SuperB, VW Passat ve Mercedes C serisinden sonra en çok tercih edilen model olarak 3. jenerasyonunda kullanıcılarına yine geniş bir bagaj sunuyor.

Skoda SuperB Genel Özellikleri

2019 model Skoda SuperB için tasarım yerine motorda daha fazla değişiklik yapılırken, göze çarpan tasarım değişiklikleri içerisinde tampon ile aydınlatma sistemleri yer alırken, ön ızgara olarak Vision C konseptindeki ön ızgaradan esinlenirken, krom süslemeler sayesinde yeniden tasarlanmış olan ızgara kabarık görünümü sayesinde üç boyutlu görünümünü kuvvetlendirecek.

Arka tasarımına bakılacak olursa da, üçgen keskin tamamlama çizgilerine yer verilirken; SuperB kokpitine ait olan klasik çizgilerde korunacak. Orta kokpit üzerinde öne doğru tasarlanmış olan 9,2’’ lik dokunmatik ekran yer alırken, yeni Columbus multimedya sistemi kullanılarak işlevler daha güçlü hale getiriliyor. Tabi ki şirket, teknolojik güncellemelerde bunlarla yetinmiyor.

Skoda SuperB güvenlik açısından da kendini yeni teknolojilerle donatarak rakiplerini geride bırakmayı hedefliyor. Elektronik stabilite kontrolü ve kör nokta tespit sisteminin yanı sıra, yolcu koruma asistanı gibi özellikler sayesinde güvenlik artırılıyor.

Skoda SuperB Teknik Özellikler

Skoda, 2019 yılında önce plug-in hibrit versiyonunu sunacak ve hibrit modelinde 1.4 litrelik TSI motor kullanılacak. 85 kw’lık elektrikli motor sayesinde 217 HP güç üretecek araç, maksimum 70 kilometre yol gidebilecek. CO2 emisyonuna bakıldığında ise, 40 g/km ‘nin altında kaldığı görülüyor. Aynı zamanda hızlı şarj istasyonlarında Skoda SuperB, 1 saat içerisinde şarj olabiliyor.

Skoda SuperB Fiyatı

Tüm araçların fiyatlarında yaşanan artış, Skoda SuperB fiyatları içinde geçerli olmakla birlikte aracın başlangıç fiyatı yaklaşık 175 bin TL olarak belirleniyor. Yaşanan fiyat artışlarından dolayı verdiğimiz fiyatta düşüş veya yükseliş olabilir. Bayi fiyatlarını takip etmenizi öneririz.

Ersin

Napcan kiiii?

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir