2021 Jeep Cherokke Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

2019 yılına yine kendine has özellikleriyle gelmeye çalışan Jeep Cherokke, Jeep severleri yine kendisine bağlayacak gibi görünüyor. Uzun zamandan beri çalışmalarını ortaya koymayı başaran ve Jeep kategorisinin lideri olan ve kategorinin isminin alan Jeep, bu sefer de 2019 yılına Cherokke modeliyle girmek istiyor. Buna nazaran aracın bazı resimleri ortaya çıkınca, teknik özellikler de merak edilmeye başlandı. Peki bakalım 2019 Jeep Cherokke, kullanıcılara neler sunacak?

2019 Jeep Cherokke Genel İnceleme

2019 Jeep Cherokke aracın genel incelemesine bakacak olursak, araçta ilk olarak tasarımını ele alabiliriz. Aracın, şuan için birkaç casus fotoğrafı ortaya çıkmış durumda. Fotoğraflara bakıldığı zaman araç üzerinde ciddi bir makyaj işleminin yapıldığını görebiliyoruz. Aynı zamanda aracın tüm farları, artık aracın geleneksel duruşunu tamamen değiştirmiş durumda.

Genel oranda kasa olarak ve iç mekan olarak selefine benzeyen modelde, gündüz LED aydınlatmalarında da değişiklik yapılmış. Yüzeysel değişiklikler söz konusu olurken, aracın iç mekanına baktığımız zaman pek fazla değişiklik olmadığını söyleyebiliriz.

Ön gövde kısmında pek değişikliğe gidilmezken, iç kısımda 8.4 inçlik bir ekranın yer alabileceğini söyleyebiliriz. Yol bilgisayarı olarak da kullanılabilecek bu ekran, büyük ihtimalle eğlence ekranı olarak tanıtılacak.

2019 Jepp Cherokke Çıkış Tarihi

2019 yılında kesin olarak tanıtılacak olan aracın, maalesef tanıtım tarihi henüz bilinmiyor. Lakin Jeep firması, kullanıcılarını pek bekletmeyi sevmiyor. Bu nedenle tanıtım ve satışa sunulma durumu, yılın ilk çeyreğinde gerçekleşebilir.

2019 Jeep Cherokke Fiyatı

Özellikle geçmiş selefine çok benzeyen ve üzerinde ufak tefek değişiklikler yapılan yeni aracın, 30.000 Dolar’dan başlayan fiyatlara sahip olacağı tahmin ediliyor. Aracın Türkiye’ye gelip gelmeyeceği de şuan için merak konusu olmuş durumda.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir