2021 Lincoln Continental Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – 2021 Lincoln Continental Alınır mı?

Amerika piyasasında bulunan ve Premium sınıfında yer alan Lincoln Continental, 10. Nesli ile önümüzdeki sene 80. Yaşını kutlayacak. Bu doğrultuda standart modelinden çok farklı bir araç ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Lincoln Continental modeli ilk olarak 1939 yılında hayatımıza giriş yaptı. İlk nesil Continental, 4,8 litrelik V12 motor ile üretimine başlanıldı. O zamanın en lüks araçları arasında yer alıyordu. 5,3 metreye yaklaşan uzunluğuyla 1940’lı yılların Premium araçları arasında yer alan efsanevi araç, günümüzde 10 nesli ile yoluna kaldığı yerden devam etmekte. Daha önce yeni kasa Continental modelini görmüştük şimdi de karşımıza daha özel serisi ile çıkmaya hazırlanıyor.

Ford bünyesi altında üretim gerçekleştiren Lincoln şirketinin özel otomobili 80. yaş gününü kutlamak için 8 tane sınırlı sayıda özel üretim Lincoln Continental modelinin üretimini gerçekleştiriyor. E segmentinde bulunmasına rağmen F sınıfı gibi duran bu otomobil ters açılan arka kapıları sayesin bütün gözlerin ona çevrilmesine neden oluyor. Aynı zamanda bu kapılar elektronik olarak tasarlanması sebebi ile tek hareketle kilitlenme özelliği bulunuyor.

2019 Lincoln Continental Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi - 2019 Lincoln Continental Alınır mı?

Lincoln Continental Genel Özellikleri

80. yıla özel olarak üretimi yapılan 2019 Lincoln Continental modelinin yaşam alanı da kullanıcılar için özel olarak tasarımı yapılmış. 30 yollu ayarlanabilme imkânı sunan koltuklar, Reyel Ultima Premium ses sistemi, kaliteli deri işçiliği gibi birçok özel ayrıntı ilave edilmiş. Lincoln Continental, teknolojik bakımdan da güncel modellerde bulunan tüm özellikleri de içinde barındırıyor. Lincoln Continental sayesinde konfor ve lüks mükemmel bir şekilde kullanıcılara aktarılmış.

2019 Lincoln Continental Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi - 2019 Lincoln Continental Alınır mı?

Lincoln Continental Teknik Özellikleri

2019 Lincoln Continental’ın motor bölümüne gelindiğinde de 3,0 litre V6 çift turbo beslemeli benzinli motor göreve hazır olarak beklemekte. Yeni model için 400 beygir 542 nm tork güç üretebilen motor kullanıcılar için yeteri kadar güç olanağı sunmaktadır. Konfor, Spor ve Normal olmak üzere 3 değişik sürüş moduna sahip 80. Yıla özel üretilen Lincoln Continental kullanıcıların beğenisine çıktı.

2019 yılının yaz aylarından itibaren satışa çıkacağı öngörülen lüks araç hayranları tarafından şimdiden merak konusu oldu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir