En Etkili Uyuşturucu Krem Hangisi?

Uyuşturucu kremler, acı ve ağrı olan bölgelerde ferahlık hissi yaratarak bölgenin sakinleşmesini sağlayan kremlerdir. Bu kremlerin kullanımı doktorların önerdiği şekilde yapılmalıdır, aksi takdirde olumsuz sonuçlar ortaya çıkabilir. En etkili uyuşturucu krem özellikleri olarak, bölgede ağrıyı dindirme ve uyuşturma sayılabilir. Geçici bir çözüm olan uyuşturucu kremler, doktor tavsiyesi dışında kullanılmamalıdır. Nemlendirici krem kullananlar dışında uyuşturucu kremlerin de kullanım oranı yüksek olduğu için bu krem çeşitlerinin ne şekilde kullanılması gerektiği hakkında bilgi sahibi olunması çok önemlidir.

​​​​​​En Etkili Uyuşturucu Krem Nedir?

Uyuşturucu kremler, doktorların ya da aile hekimlerinin ağrıların dinmesi ve bölgedeki hissizliğin hastayı biraz olsun ıstıraptan kurtarması için yazılan kremlerdir. Bu kremlerin kullanımı, kişiden kişiye değişebileceği gibi hastalıktan hastalığa da değişmektedir. Hastalar için en etkili uyuşturucu krem, doktor tarafından belirlenecektir.

Uyuşturucu Kremler Ne İşe Yarar?

Uyuşturucu kremler, ağrı ve sızı olan bölgelerde geçici iyileşme sağlarlar. Doktorlar reçete ile hastalarına verebilecekleri gibi, sadece muayene sırasında da uygulayabilirler. Dozajında kullanımında hiçbir sıkıntı çıkmaz. Diş hekimlerinin genellikle en etkili uyuşturucu krem kategorisinde ürünler kullanarak hastalarının diş bakımı sırasında rahatlamasını sağlamaktadır.

Uyuşturucu Kremlerin Yan Etkileri

Uyuşturucu kremlerin hemen hepsi en etkili uyuşturucu krem kategorisi altında değerlendirilmektedir. Oldukça kuvvetli olan bu ilaçlar, uygulandığı bölgede hissizlik yaratır. Bu yüzden doktorun tavsiyesi olan dozajda, günlük miktarı aşmadan uygulanmalıdır. Aksi takdirde geçmeyen uyuşukluklar baş gösterebilir. Tüm bunların dışında, uyuşturucu kremlerin içeriğindeki maddelere alerjisi olan kişiler, bunu doktorlarıyla paylaşmalıdır. Paylaşılmaz ise krem sürüldükten sonra vücutta kızarıklık artar ve solunum yolunu tıkayarak kişinin nefes almasını engelleyecek durumlara kadar ilerleyebilmektedir.

Uyuşturucu Kremlerin Faydaları 

Her ilaç gibi insanların kafasına göre kullanmaması gereken uyuşturucu kremler, doktor gözetiminde kullanıldığında oldukça faydalıdır. Yara, yanık ya da diş çıkartma durumlarında oldukça etkili olabilecek uyuşturucu kremler, kişinin acıyı ve sızıyı hissetmeden bir iyileşme süreci geçirmesini sağlamak için geliştirilmiştir.

Uyuşturucu Kremler Nasıl Kullanılır?

En etkili uyuşturucu krem etkisi, doktorun tavsiye ettiği dozajda uygulama ile elde edilir. Bu kremler, acı ya da ağrı olan bölgeye sürülür ve gerekir ise bandaj ile sarılabilir. Oldukça kuvvetli olan bu kremleri yaydırırken, bir peçete ya da pamuk kullanmak daha sağlıklı olacaktır.

Uyuşturucu Kremlerle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Uyuşturucu kremler nereden satılır?

Ağrı ve acıyı azaltan yada tamamen kesen lokal anestezik krem eczanelerde ve büyük kozmetik mağazalarda satılmaktadır. Reçeteli olanları ise sadece eczaneden alabilirsiniz.

Uyuşturucu kremler reçetesiz alınır mı?

Bu tür kremler reçetesiz olarak almanız mümkün.

Uyuşturucu krem ile cinsel birleşme

Evliliklerde ilk gece korkusu çok sık yaşanan bir durumdur. İlk birliktelikte acıdan korkanlar için emla krem kullanabilirsiniz.

Uyuşturucu kremin etkisi ne kadar sürer?

Genelde bu tür acıyı azaltan kremler etkisini ortalama 15 ile 25 dakika içerisinde göstermektedir.

Uyuşturucu krem bikini bölgesi için kullanılır mı?

Acıyı azaltan kremleri bikini bölgesi ağda yapmak için kullanabilirsiniz. Az miktarda sürün ve etkisini gösterdikten sonra ağda yapabilirsiniz.

Uyuşturucu kremler işe yarıyor mu?

Çok sık sorulan sorulardan biride uyuşturucu kremler gerçekten işe yarıyor mu ve uyuşturucu kremleri kullananlar memnun mu sorusudur. Özellikle emla ve anestol pomad kullananlar tarafında işe yaradığı söylenen kremlerdir.

Uyuşturucu kremler yüze sürülür mü?

Yüz bölgesine sürüldüğünde his kaybı olacağı daima göz önünde bulundurulmalıdır. Kaş ve bıyık yada tüy alma işleminde bu kremleri yüzünüze sürebilirsiniz.

Anestol Pomad Krem

Anestol pomad piyadasa satılan en iyi uyuşturucu kremlerden biridir. Sıklıkla ağda ve epilasyon öncesi çok sık tercih edilen bu krem özellikle yanıkların üzerine sürüldüğünde ağrıyı ve yanık acısını geçici olarak engellemektedir. Fiyatı 12 TL…

Emla Krem

Emla krem uyuşturma ve hissizlik etkisi harika bir krem olmasına rağmen yüksek fiyatı ile bilinen bir kremdir. Fiyatı 120 TL…

Gelica Krem

Genellikle dövme, kulak delme gibi işlemler esnasında kullanılır. Gelica krem epilasyon, genital bölge, koltuk altı ve bıyık bölgesinde tüy olma işlemlerinde çok sık tercih edilmektedir. Fiyatı 10 TL…

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir