Swarm’da Hesap Nasıl Silinir?


Günümüz de ki sosyal medya platformları her alanda her çeşit kullanım için geliştirilmekte ve kullanıcılara sunulmaktadır. Swarm’da, Foursquare’nin geliştirmiş olduğu bir yer bildirim uygulaması olup oldukça fazla kullanıcı sayısına ve kitlesine sahiptir. iOS, Android ve Windows Phone gibi işletim sistemlerinde en gözde check-in uygulaması olan Swarm’da ki hesabınızı silmek isteyebilirsiniz. Bunun için şu adımları uygulamanız gerekmektedir. Swarm hesabınızı silmek için ilk adım olarak Foursquare’da ki hesabınızın oturumunu açın. Herhangi bir aygıttan www.foursquare.com adresine girerek oturumunuzu açtıktan sonra Swarm hesabını silmek için oluşturulan şu linkte tıklayın: https://tr.foursquare.com/delete_me

Açılan sayfada size hesabınızı neden silmek istediğinize dair bir soru sorulacaktır. Bu soruya cevaben size uygun bir seçeneği seçin. Sonrasında sayfanın alt kısmında yer alan “Delete Account” butonuna tıklayarak Swarm hesabınızı başarılı bir şekilde silmiş olun. Eğer ki bir Foursquare hesabınız yok ise ve Swarm’ı akıllı telefonunuzdan kurup hesap açtıysanız E-Mail aktivasyonu da yapmamışsınızdır. Bu durumda ise https://tr.foursquare.com/delete_me linkinden Swarm hesabınızı silmek istediğinizde sizden bir şifre oluşturmanızı isteyecektir. Bu sebeple sayfada en alt kısımda yer alan “Bir şifre oluştur” seçeneğine tıklayın ve kayıtlı mail adresinize şifrenizin gönderilmesini sağlayın. Eğer ki E-Mail adresiniz de yok ise “bir şifre oluştur” seçeneğine tıkladığınızda sizi E-Mail adresi eklemeniz için profil sayfanıza yönlendirecektir. E-Mail tanımlayıp şifre aldıktan sonra Swarm hesabınızı adımları doğru bir şekilde uygulamanız halinde kolaylıkla silebileceksiniz.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir