iOS 9.1 Güncellemesi Nasıl Yapılır?

Akıllı telefonlardan pek çok teknolojik ürüne bildiğiniz gibi yazılımı için güncelleme desteği son derece önemlidir. ABD’li firma Apple, geçtiğimiz günlerde iOS 9.1 güncellemesini yayınlayarak kullanıcılarının yazılımlarını güncellemesine olanak sağlamıştır. Peki iPhone ve iPad kullanıcıları iOS 9.1 güncellemesini nasıl yapacaklar, bu soruya cevabı ise yazımızı okuyarak alabilirsiniz. iOS 9.1 güncellemesi cihazdan cihaza farklı boyutlarda, kapasitelerde değişken bir şekilde bulunabiliyor. Örneğin iPhone 5s kullanıcıları 29 MB boyutunda bir güncelleme aldıklarını söylemekte iken iPhone 6s Plus kullanıcıları 313 MB’lık bir güncelleme boyutuna sahip olduklarını söylemektedirler.

iOS 9.1 güncellemesini yapmak için öncelikle cihazınızda Ayarlar bölümüne girmeniz gerekmektedir. Sonrasında Genel bölümüne tıklayarak, Yazılım Güncelleme kısmını açın. Buradan iOS 9.1 yazılım güncellemesinin kurulmayı beklediğini öreceksiniz. İndir ve Kur seçeneğine tıklayarak cihazınıza iOS 9.1 güncellemesinin kurulmasını sağlayabilirsiniz.

ota-ios-guncelleme

ota-ios-guncelleme-sifre

Sözleşmeyi kabul ederek cihazına yazılımın yüklenmesi için beklemeniz halinde, iOS 9.1 yazılım güncellemesini sizde edinmiş olacaksınız. Son derece kolay bir şekilde kurulumunu yapabildiğiniz bu yazılım güncellemesi, çeşitli sorunları gidermiş ve cihazınız için olumlu etkenlerde bulunacak bir güncellemedir. Ayrıca güncellemeyi yapabilmeniz için cihazınızın şarjının %50 veya üzerinde şarja sahip olması gerekmektedir. Eğer şarjınız yoksa güç adaptörünü bağlayarak cihazınızı şarj edebilmeniz mümkündür. Apple bu yazılım güncellemesi ile sizlere daha stabil bir kullanım sunmakta olup, çeşitli hatalardan, sorunlardan arındırılmış bir yazılım deneyimi ve çeşitli yenilikleri sunan farklılıkları sunmaktadır. Yazılımı indirerek sizlerde kolaylıkla deneyimleyebilirsiniz.

You may also like...

2 Responses

  1. MERT dedi ki:

    IOS güncellemeleri çok sık gelmiyor ancak yine de geldiğinde hızlıca yapılmalı. Yazılımı indirdiğimizde zaten kendi kurulacaktır

  2. Edipcan dedi ki:

    İOS 9’dan sonra yeni bir sürüm ile eksiklerin giderilmesi şarttı zaten. Bizlere bayağı sorunlar yaratan bir sürümdü 9 ve 9.1 ile gerçekten bayağı rahatladık. Özellikle iPhone 5s kullanıcısıysanız, 9.1 sürümüne MUTLAKA girmelisiniz arkadaşlar. Dediğim gibi ben sürümümü yükselttim ve 9.1 ile gayet mutluyum 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir