HP Spectre 13 Alınır mı?

HP Spectre 13 Ultrabook özelliklerini sizlerle paylaşacağımız bu inceleme yazımızdan siz de bu ürün ile ilgili bilgileri öğrenebilir ve tanıtım videosuna da bu sayfadan (Youtube) ulaşabilirsiniz.

hp-spectre-13

HP Spectre 13 Ultrabook Özellikleri

Kesinlikle ilk olarak söylenmesi gereken kullanılan malzemelerin kaliteli olması ve şık bir görünüme sahip olmasıdır. HP Spectre 13 Ultrabook’un kasasında alüminyum ve karbon fiber kullanılmıştır. Yalnızca 1.1 kg ağırlığa sahip olan bu ürün aynı zamanda sadece 10.4 mm kalınlığındadır.

Bu bilgisayarın bağlantı noktalarında bakıldığında üç adet USB – Type C girişi görülmektedir. Bunlardan ikisi ile son derece hızlı bir şekilde veri aktarımı yapmak mümkündür. Aynı zamanda HP Spectre 13 Ultrabook için son derece iyi bir ses sistemi kullanılmıştır.

13.3 inçlik ekranı ile kullanımı son derece rahat ve pratik olan HP Spectre 13 Ultrabook, Corning Gorilla Glass teknolojisi ile de çizilmelere karşı son derece dayanıklı hale getirilmiştir.

İntel Core i7 – 6500U işlemciye sahip HP Spectre 13 Ultrabook, 8 GB RAM, 256 GB M.2 SSD gibi özellikleriyle de öne çıkan ürünlerden biridir.

Eğer dilerseniz HP Spectre 13 Ultrabook hakkında bu saydıklarımız ve daha fazla özellik öğrenmek istiyorsanız  inceleme videosuna YouTube üzerinden göz atabilirsiniz.

Alınır mı?

Kolay taşınabilmesi, ağırlığının ve ekran boyutunun küçük olması ve kullanılan malzemelerin kalitesi ile HP Spectre 13 Ultrabook, son derece kullanışlı ve herkes tarafından kullanılabilir bil bilgisayardır. Ayrıca sistemsel özellikleri de son teknolojiye uygun olarak tasarlanmış bu bilgisayar ile her türlü işinizi yapabilir ve bazı bilgisayarlarda oynanması çok zor olan oyunları rahatlıkla oynayabilirsiniz. Ancak gerek fiyatının çok pahalı olması ( 6500 TL) gerekse de touchpad konusunda Macbook modellerinin gerisinde kalması sebebiyle tercih edilmeyebilir.

Ersin

Napcan kiiii?

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir