General Mobile 5 Plus’a Nasıl Format Atılır?

Akıllı cihaz pazarına kısa süre önce giriş yapan General Mobile, oldukça başarılı şekilde yarattığı cihazları ile ülkemizde ve dünyada büyük ilgi görüyor. Cihaz beklentilerini başarılı bir şekilde karşılayan firmanın 5 Plus modeli ile ilgili format işlemini sizlere anlatacağız. Tercih edilen bir model olan General Mobile 5 Plus da diğer cihazlar gibi bazen formata gereksinim duyabilirsiniz. Şimdi işlem aşamalarına bir bakalım.

maxresdefault

Ayarlar menüsünden Telefon Hakkında kısmına girin. Derleme Numarası istenen alana 7 kez basmanız gerekecek. Bu şekilde cihaz üzerinde farklı yönetim işlemlerine yetkili konuma gelirsiniz.

Geliştirici statüsüne çıktıktan sonra, Recovery ekranına girin. Recovery menüsü için Power tuşuna basılı tutmanız yeteridir. Yeniden yapılandırma ekranına ulaştığınızda tuşlara basmayı bırakabilirsiniz.

Ses tuşu yardımı ile Wipe- Data Factory Reset yazan alana inin. Power tuşunuz yardımı ile bu menüyü onaylayın.

İşlemi yaptıktan sonra ekrana No butonu gelecektir. Aralarında bir tane de YES butonu olan bu akışta, YES yazana gelin ve Power tuşu ile onaylayın.

Şimdi cihazınız yeniden başlatılma ve yeniden kendiniz kurma moduna geçecektir.

Tüm bunları yaparken dikkat etmeniz gereken konuların başında, işlem öncesinde şarjınızın en az %50 dolu olması gerektiğidir. İşlem sırasında bataryanın bitmesi sıkıntılı bir durum olabilir.

Cihazınızı bu şekilde formatladığınızda yeniden başlatılacak ve fabrika ayarları ile açılacaktır. Cihaz hafızasında ki tüm bilgilerin de aynı şekilde silineceğini unutmayın. Bu neden ile gerekli yedeklemeleri yaptıktan sonra işlemi yapmalısınız.

Ersin

Napcan kiiii?

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir