Selfy İle Telefonda Yazan Şebeke İsmi Nasıl Değiştirilir?

Türk Telekom’un Avea ve TTnet gibi alt markalarını tek bir çatı altında toplamasıyla birlikte ortaya çıkardığı gençlik servisi olan Selfy ile, artık cep telefonlarının GSM operatörlerinin yazdığı kısım bile kişiselleştirilebiliyor. Sadece Selfy gençlik üyelerinin kullanabildiği bu özelliğe dair tüm detayları sizler için araştırarak bir araya getirdik. Telefonda yazan şebeke ismi nasıl değiştirilir, buyurun birlikte inceleyelim.

Türk Telekom’un gençlik servisi olan Selfy kullanıcıları, cep telefonlarının ekranında sol veya sağ üst köşede yazan şebeke ismi kısmını değiştirebiliyorlar. Bu kısımda yazan şebeke ismini değiştirmeniz için gençlik paketi olan Selfy’e üye olmanız gerekiyor. 7 ila 25 yaş arasındaki kullanıcıları kabul eden Selfy, bir kısa mesaj vasıtası ile cep telefonunuzun şebeke ismini değiştirmenize olanak sağlıyor.

Selfy ile Şebeke Operatörü İsmini Değiştirme

Cep telefonunuzun SMS bölümüne girerek büyük harfler ile DEGISTIR SANALBLOG şeklinde SANALBLOG yazan yere değiştireceğiniz ismi yazarak 4545’e SMS göndermeniz, operatör isminizin değiştirilmesine olanak sağlayacaktır. SANALBLOG, cep telefonunuzun ekranında operatör isminin gözüktüğü yerde yazacağı için, operatör isminizin yazdığı yerde ne yazmasını istiyorsanız SANALBLOG yerine büyük harfler ile onu yazmanız gerekmektedir. Bu SMS’i attıktan hemen sonra “Avatar servisi ile operatör alan adını SANALBLOG olarak güncellemek için mesajı ONAY AVATAR yazarak cevaplamanız gerekmektedir” şeklinde bir kısa mesaj bilgisi alırsınız. Bu mesajı da, mesajda yazdığı gibi ONAY AVATAR yazarak 4545’e gönderip cevaplamanız, ekranda yazan şebeke isminizin yenilenmesi için yeterlidir.

Onay mesajınızı gönderdikten sonra, cep telefonunuzu kapatıp açtığınızda ekranınızda yazan ismin güncellendiğini göreceksiniz. Artık cep telefonunuzun ekranı tamamıyla kişiselleşmiş bir şekilde size ait. Türk Telekom yerine yazdığınız yeni kelimeniz ile birlikte, cep telefonunuzu güle güle kullanabilirsiniz.

Ersin

Napcan kiiii?

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir