Replika LG G4 İmei Değiştirme Kodu

g4-fb

Akıllı telefon pazarı görüldüğü üzere günümüzde oldukça rekabetli ve git gide gelişmekte ve genişlemekte olan bir sektördür. LG’de bu sektörde oldukça büyük payı olan bir akıllı telefon üreticisidir. Çıkartmış olduğu LG G4 modeli ile pek çok rakip telefonu geride bırakan, başarılı bir ürün olan LG G4, bütçe itibari ile bazı kullanıcılara, alacaklara yüksek fiyatlı gelebilir. Bu sebepledir ki Replika LG G4 modeli tercih edilebilir. Bilindiği üzere Replika modellerinde sık yaşanmakta olan bir sorun, bu modellerde imei değiştirme sorunudur. Çoğunlukla telefonculara bir ücret ödenmesi ile imei değiştirme işleminin yapıldığını biliyoruz, bu yazımız sayesinde hiçbir ücret demeden sizlerde imei değiştirme işlemini kolaylıkla ve son derece basit bir şekilde yapabileceksiniz.

Replika LG G4 IMEI değiştirme için gerekli kod şudur:

*#*#889988#*#*

Ayrıca LG G4 Logo için de IMEI değiştirme kodu şudur:

*#*#8800#*#*

Yukarıda bulunan kodları telefon arama ekranına girerek açılan bölümden GPRS kısmına geçin. Bu kısımda IMEI yazan yere yukarıda belirttiğimiz kodu girerek WRITE IMEI seçeneğini seçmelisiniz. Bu işlemleri doğru bir şekilde ve eksiksiz olarak yapmanız halinde telefonu kapatıp açın. Böylelikle Replika LG G4 akıllı telefonunuzu artık yeni IMEI numarası ile kullanmaya, deneyimlemeye başlayabilirsiniz. Gördüğünüz üzere işlem son derece kolay ve hızlı bir şekilde yapılabilecek bir işlemdir. Kolaylıkla adımları doğru bir şekilde uygulamanız, telefoncuya gitmeden gayet mümkündür.

You may also like...

1 Response

  1. MERT dedi ki:

    Lg g4 dünyanın en iyi telefonu seçilmiş bir telefon. Özellikle yurt dışından gelenler IMEI numarasını değiştirme ihtiyacı duyacaklardır. Bu kodlar işe yarayacaktır

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir