Qualcomm Snapdragon 836’yı Getiriyor

Qualcomm, akıllı telefon dünyasına yepyeni bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz aylarda Snapdragon 835 yongasını başarıyla duyuran Qualcomm, şimdi de Snapdragon 836 tanıtımını yapmaya hazırlanıyor.

Qualcomm’dan Snapdragon 836 Sürprizi

Qualcomm, bu  sene içerisinde Snapdragon 835 işlemcisini duyurmuştu. İşlemciyi ilk defa kullanacak cihazlar bile henüz piyasaya çıkmamışken, Qualcomm tanıtımları seriye bağlamaya hazırlanıyor. Önümüzdeki aylarda şirketten Snapdragon 836 sürprizi gelebilir.

Kullanıcılar İçin Önemli

Akıllı telefon almak isteyen kullanıcılar, son zamanlarda oldukça bilinçlenmeye başladı. Doğal olarak cihazın işlemcisine bakan kullanıcılar, Snapdragon  serisini gördüklerinde cihazı tereddüt etmeden alıyorlar. Bilinçlenmeye karşı daha iyi işler çıkarmak isteyen Qualcomm, Snapdragon 836 işlemcisi setini duyuracak.

Snapdragon 845 Söylentiler Gelmeye Başladı

Geçtiğimiz günlerde Qualcomm adına söylentiler çıkmaya başlamıştı. İddialara göre gelecek sene Snapdragon 845 işlemci seti, firma tarafından duyurulacak. Fakat duyurudan önce araya Snapdragon 836 modeli de sıkıştırılacak. Snapdragon 836, 835 serisine benzese de daha üst düzey özellikler barındıracak. İki işlemci arasındaki bazı özellikler de birbirine benzeyecek.

Google Pixel ile Karşımıza Gelebilir

Google, yeni modeli Pixel XL 2’yi duyurmaya hazırlanıyor. Testlere tabi tutulan cihaz üzerinde de çalışmalar devam ediyor. Büyük ihtimalle Snapdragon 836 işlemcisi, ilk olarak Google Pixel XL 2 modelinde görünecek. Önümüzdeki günlerde şirketten gelen açıklamaları da göz önünde bulundurarak, konuya daha da hakim olabiliriz ve çalışmaların detaylarına da göz atabiliriz.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir