ÖSYM İSG’de Kalem Veriyor mu?

Her yıl düzenli olarak öğrenci seçme ve yerleştirme merkezi, devlette açılan kadrolar için sınav yaparak kadroları istihdam etmektedir. Bu sınavlardan bir tanesi de iş sağlığı ve güvenliği için açılan kadroları doldurmak amacıyla yapılan sınav olan İSG’dir. Öğrenci seçme ve yerleştirme merkezi her sınavında olduğu gibi adaylar arasında her hangi bir kopya çekme işleminin gerçekleşmemesi için bu sınavda da bazı yasaklamalara gitmiştir.

Bu sınavlara adaylar sadece pasaport ya da nüfus cüzdanı ve sınava giriş belgesiyle alınmaktadırlar. Bunun yanında öğrenci seçme ve yerleştirme merkezi adayların her birine kalem, silgi, kalem tıraş, yedek kalem, peçete ve şeker vermektedir. Adayların bu araç gereçleri dışarıdan getirmeleri kesinlikle yasaktır.

Öğrenci seçme ve yerleştirme merkezi adayların her birinin görebileceği noktaya bir de saat koymuştur ve bu sayede kalan zamanınızı kontrol edebilirsiniz. Adaylar sınava giriş kapılarında çok sıkı bir şekilde aranmaktadırlar. Kapıda ki görevliler adayları önce elle daha sonra da detektörle aramaktadır. Bu yüzden sınava girmeden önce tedbirlerinizi alarak girin.

Ersin

Napcan kiiii?

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir