Meizu M6’nın 20 Eylül’de Tanıtımı Yapılacak!

Popüler akıllı telefon şirketi olan Meizu, yeni yayınladığı tarih ile yeni akıllı telefonunun tanıtım tarihini açıkladı. Meizu M6 adına sahip olacağı düşünülen model şirket tarafından belirtilene göre 20 Eylül tarihinde düzenlenecek olan etkinlikle telefon tutkunlarının tanıtımına sunulacak. Meizu, resmi etkinlik tarihinin Twitter bir paylaşım ile duyurdu. Etkinlik afişinde yer alan M6 yazısından başka herhangi bir ürün adı geçmemesinden dolayı başka bir ürünün tanıtılması yeni etkinlik ile beklenmiyor olacak.

İnternetten sızan bilgiler sonrasında cihaza dair iddia edilen fotoğraflar ve cihazın teknik ayrıntılarına ait bilgiler bulunmaktadır. Yayınlanan resimlere göre ekran çerçeveleri ince durmuyor ve M6’ nın alt tarafında fonksiyonel olan mBack tuşu gözüküyor. Cihazın 5,2 inç büyüklüğe sahip HD çözünürlüklü bir 16,9 görüntü oranlı ekrana sahip olması bekleniyor.

Meizu M6 modeli 64-bit yapımı sekiz çekirdek yapıya sahip bir 1,5 GHz hız ile çalışan MediaTek MT6750 işlemcisinin olduğu verilen bilgiler arasındadır. Bu işlemciye ise 3 GB RAM ve 32 GB dâhili depolamanın eşlik edeceği belirtiliyor. Son olarak cihazın kutu içinden Android Nougat ile çıkması bekleniyor.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir