iPhone’da Tek Seferde Tüm Rehberi Nasıl Sileriz?

Güvenliği sağlamak ve iPhone kullanıcısının yanlışlıkla tüm rehberini silmesini engellemek amacıyla Apple, normal menü seçeneğinden tüm rehberin silinmesini engellemiştir. Ancak ek olarak herhangi bir program indirmeden iCloud yardımı ile telefonunuzdaki tüm rehber kaydını tek seferde silebilirsiniz. Bunun için aşağıdaki adımları uygulamanız gerekmektedir.

  1. Öncelikle bu işlemi gerçekleştirebilmek için iCloud hesabınızın olması gerekmektedir. Eğer iCloud hesabınız yoksa Ayarlar/ iCloud menüsünden yeni bir hesap oluşturabilirsiniz. Yine aynı menüden kişiler seçeneğini etkinleştirin.
    icloud-ayarlar
  2. iPhone’unuzdan Safari internet tarayıcısı yardımıyla iCloud.com adresine giriş yapın.
    icloud-giris
  3. Açılan ekrandan kişiler seçeneğine tıklayın.
    icloud-kisiler
  4. Kişiler seçeneğine tıkladıktan sonra açılan ekranın sağ tarafında iPhone rehberinizdeki tüm kişiler listelenecektir. Ekranın sol alt köşesinde ise ayarlar simgesi bulunmaktadır.
    icloud-kisiler-sil
  5. Ayarlar simgesini tıkladıktan sonra karşınıza çıkan menüden önce Tümünü Seç sonra da Sil seçeneğine basarak iPhone rehberinizdeki tüm numaraları direkt olarak silebilirsiniz.

İşte iPhone rehberinizdeki tüm numaraları silmek bu kadar basit ve hızlıdır. Eğer siz de iPhone’unuzdaki tüm rehber kayıtlarını silmek istiyorsanız gönül rahatlığı ile yukarıdaki adımları uygulayabilir ve iCloud yardımı ile rehberinizdeki tüm numaraları silebilirsiniz. Gerek basit olması gerekse de zamandan kazanç sağlaması sebebiyle rehberindeki tüm numaraları silmek isteyen iPhone kullanıcıları için çok kullanışlı ve kolay bu yöntemi deneyebilir ve toplu bir şekilde silme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Ersin

Napcan kiiii?

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir