iPhone X Modelinin 24K Ayarında Altın Kaplama Versiyonunu Tanıttı!

 

Apple ailesi içerisinde yer alacağı kesinleşen iPhone X modeli hakkında daha üretime başlanmadan altın kaplama modeli ortaya çıktı. Goldgenie tarafından yeni iPhone X modeli için Apple tutkunlarını mutlu edecek yeni bir çalışma geldi. İnternet üzerinden İphone X’ in ön siparişlerini almaya başlayan Apple, bu noktada kullanıcılara 24K ayarında altın, roze altın ve platin gibi çeşitli kaplamaları tüm İphone kullanıcılarına

Bununla kalmayan Goldgenie şirketi, 24K altın için ise bir iPhone 8 talep formu oluşturmuş durumda. Ayrıca forumun hemen altına ise cihazda beklenen teknik özellikler yazılmış durumda. iPhone X’ in fiyatı 1000 ile 1200 dolar arasında bir fiyat beklerken Goldgenie sunmuş olduğu kaplamalar ile bu fiyatı bir hayli katlayacak. Bu noktada ise 3258 dolara satılan 24K altın iPhone 7 Plus modelinin bulunduğunu ifade edebiliriz.

iPhone X’ in normal satış fiyatının bile çok uçuk fiyatının olması beklenirken 24K ayarında altın kaplamanın fiyatının el sürülemeyecek kadar pahalı olacağı da İphone x haberleri arasında yer almaktadır.

 

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir