iPhone’a iTunes Olmadan Müzik Nasıl Yüklenir?

Apple firmasının en farklı özelliği şüphesiz ki hem fiziksel hem de sanal olarak dışarı kapalı olması. Özellikleri itibari ile açılmayan cihazlar, dışarıya kapalı bir yazılım ve dışarıdan alınamayan birçok veri nedeni ile kısıtlamalara tabi oluyorsunuz. Ancak her yazılımın olduğu gibi IOS için de bazı açıklar söz konusu. Bunları kullanarak sizler de farklı işlemleri cihaz üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

import-music-to-ios10

Sizlere bu konuda aktaracağımız özellik ise kesinlikle hoşunuza gidecek, başarılı bir şekilde uygulayacağınız bir uygulama olacak. Bu sayede IOS’a bilgisayarınızdan müzik yüklemesi yapabileceksiniz. Gelin şimdi bu yöntemi adımlar halinde birlikte yapalım.

Çoğumuzun gördüğü ya da duyduğu gibi İOS cihazlarına müzik atmak mümkün değil. Ne USB ile ne de farklı bir telefonun Bluetooth’u ile bunu yapmıyorsunuz. İtunes’a ise bu konuda biraz keseye dokunan cinsten oluyor. Ama tabii ki de her sorunun bir cevabı olur. Bilgisayardan indirmek isteyenler ya da parası yetmeyenler şimdi kulaklarını dört açsınlar. Aşağıdaki gibi işlemleri uygulayalım:

  1. İlk önce bilgisayarımıza İtunes programını kuruyoruz.
  2. Kurduktan sonra telefonu USB ile bilgisayara bağlıyoruz.
  3. Bağlantı yarandıktan sonra ekranda telefonunuzla bağlı çeşitli içerikler ve ya bilgiler bulabilirsiniz.
  4. En sonunda telefonun müzik sekmesine bilgisayardan istediğimiz müziği kopyala ve yapıştır şeklinde sürükleyip, telefonda olan dosyaların birine indire biliriz.
  5. Yerleştirdikten sonra işlemimiz bitmiş sayılır.

Artık sizler de dilediğiniz müziği satın alma gerektirmeden, iPhone cihazlarınıza indirebilir, dilediğiniz şekilde kullanabilirsiniz.

Ersin

Napcan kiiii?

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir