Instagram’da Ekran Görüntüsü Alınca Bildirim Gider mi?

Son zamanların en çok kullanılan mobil uygulamalarından biri olan Snapchat uygulamasında en sık karşılaşılan sorulardan biri olan ekran görüntüsü alınca karşı tarafa bildirim gider mi sorusuna Instagram için cevap vermek istedik.

Ekran görüntüsü almak pek çok insan için önemlidir. Çünkü pek çok insan Instagram üzerinden gördükleri bir kıyafeti ya da kendilerinde olmayan ancak kendileri için önemli olduklarını düşündükleri fotoğrafları arşivlemek ve zamanı geldiğinde onlara bakmak istemektedirler. Ancak pek çok kişi Instagram üzerinden alınan ekran görüntüsünün de Snapchat uygulamasında olduğu gibi karşı tarafa bildirim göndereceğini düşünmektedirler. Böyle bir düşünceye sahip olan kişilerden iseniz içiniz rahat olsun.

Snapchat uygulamasında sıkça karşılaşılan ekran görüntüsü alınca karşı tarafa bildirim gitmesi problemi Instagram için geçerli bir problem değildir. Instagram üzerinden gördüğünüz kıyafeti çok kolay bir şekilde ekran görüntüsü alarak telefonunuza gönül rahatlığı ile kaydedebilirsiniz ve karşı tarafa bildirim gidecek korkusunu bir kenara bırakabilirsiniz.

Instagram’a gelecek yeni güncellemeler ile arama butonundan istediğiniz şeylere çok daha hızlı ulaşabilir ve çok daha fazla seçenek ile karşılaşabilirsiniz. Beğendiğiniz kızın ya da erkeğin fotoğrafının telefonunuzda olması ya da mezuniyetinizde giymek istediğiniz kıyafete çok yakın bir kıyafet bulduğunuzda karşı tarafa bildirim gider mi diye düşünmeden ekran görüntüsü alabilir ve bu fotoğrafları arşivinizde saklayabilirsiniz. Çünkü Instagram ile alınan ekran görüntüsü sonucunda karşı tarafa bildirim gitmez.

Eğer siz de Snapchat uygulamasında karşılaştığınız bu problemin Instagramda da olduğunu düşünüyorsanız içiniz rahat olsun. Instagram üzerinden çok rahat ve kolay bir şekilde karşı tarafın anlamasına imkan olmadan ekran görüntüsü alabilir ve bu görüntüleri istediğiniz kişi ile de paylaşabilirsiniz.

Ersin

Napcan kiiii?

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir