Instagram Video Görüntüleme Hilesi Nasıl Yapılır?

Milyonlarca aktif kullanıcıya sahip olan ve her geçen gün kullanıcı kitlesini bir hayli arttıran Instagram, günümüzün en büyük sosyal medya platformlarından birisidir. Profil oluşturduğumuz zaman attığımız resimlerin ve yüklediğimiz videoların, her zaman daha fazla ilgi odağı olmasını istemişizdir. Bu anlatımımızda da, Instagram’a yüklediğimiz videoların görüntüleme hilesini sizlere göstereceğiz.

Igtools Sitesini Kullanacağız

Instagram videolarımıza daha fazla izlenme çekebilmek için kullanacağımız site Igtools olacaktır. Igtool sitesine girdiğinizde, igtools.net/video şeklinde linki tarayıcıya yapıştırmanız gerekecek. Linki tarayıcınıza ekleyip enter tuşuna bastıktan sonra, Google sizin robot olmadığınızı onaylamak adına bir kod sistemi getirecektir. Bu kod sistemini de başarıyla geçtikten sonra, tekrardan bir link alanı çıkacak ve Instagram’dan aldığınız video linkinizi buraya yapıştıracaksınız.

Videoyu bul seçeneğine tıkladıktan sonra, gösterim çekeceğiniz videonuz otomatik olarak karşınıza gelecektir. Videonun doğruluğunu onayladıktan sonra, alt kısımdaki miktar bölümüne 7500 yazın ve Gönderimi Başlat seçeneğine dokunun. Kısa süre sonra 7500 sayısı git gide azalmaya başlayacak ve azalan miktar profildeki videonuza izlenim olarak geri dönecektir.

14.10.2018 itibariyle igtools sitesi hem video, hem hikaye ve hem de beğeni konusunda aktif çalışmaktadır. İlerleyen günlerde sistemlerde bir problem oluşursa, uygulama çalışmayabilir.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir