Instagram Kullanıcı Adı Değiştirme Nasıl Yapılır?

Dünyanın en büyük sosyal medya platformu Instagram, gün geçtikçe büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Tabii ki siz de hemen bu platforma kayıt olmak istemişsinizdir. Peki kayıt olurken belirlediğiniz kullanıcı adını, değiştirebileceğinizi biliyor musunuz?

Instagram hesabınızın kullanıcı adını değiştirmek istiyorsanız, aşağıdaki kısa adımları izleyebilirsiniz.

1-) Instagram’a giriş yapın. Daha sonra profil butonuna tıklayın ve profilimi düzenle seçeneğine girin.

2-) Karşınıza çıkan pencerede kullanıcı adınızı yazmanız istenecek. Bu kısma eski kullanıcı adınızı silerek, yenisini yazmalısınız. Son olarak sağ kısımda bulunan Bitti butonuna dokunarak ayarlarınızı kaydedebilirsiniz.

Bu işlemleri gerçekleştirdikten sonra artık kullanıcı adınızı değişmiş olacak göreceksiniz. Bu hususta yalnızca kullanıcı adınız değişecektir. Bunun dışında tüm bilgileriniz, takipçileriniz ve fotoğraflarınız aynı şekilde kalmaya devam edecektir.

Kullanıcı Adını Kaç Kez Değiştirebiliriz?

Başkası tarafından kullanılmayan herhangi bir kullanıcı adı bulursanız, istediğiniz zaman kullanıcı adınızı değiştirebilirsiniz. Bu konu hakkında herhangi bir sınırlama bulunmuyor.

Kullanıcı Adımı Değiştirdim, Hala Eski Kullanıcı Adım Neden Görünüyor?

Kullanıcı adınızı değiştirdikten sonra hesaba giriş yaptığınızda hala eski kullanıcı adınız görünüyorsa, bu durum tamamen internetinizi ve uygulamanızın önbelleğiyle alakalıdır. Uygulamanızın önbelleğini boşaltmalısınız. Eğer yine aynı hatayı alıyorsanız verileri temizleyebilir, uygulamanız üzerinden tekrar giriş yapabilirsiniz. Tekrar giriş yaptığınızda hata büyük ihtimalle düzelecektir.

Ersin

Napcan kiiii?

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir