Instagram Canlı Yayın İzleyici Hilesi – Canlı Yayın İzleyen Sayısı Nasıl Arttırılır?

Yıllardan beri sosyal medya platformlarından ayrılmıyoruz. Tabii ki en büyük sosyal medya platformu denilince de, aklımıza hemen Instagram geliyor. Instagram’da canı sıkılan arkadaşlarımız video ve fotoğraf paylaşımı yaparken, bazı arkadaşlarımız da canlı yayınlar açarak takipçileriyle sohbet etmek istiyor. Tabii ki canlı yayına gelen arkadaşlarınızın, yayını izleyenin az olduğunu gördüklerinde de moraliniz bozuluyor. Bu yazımızda, sizlere Instagram canlı yayınınızın izlenmesini nasıl arttırabileceğinizi göstereceğiz.

Igtools Nasıl Kullanılır?

Instagram’da açtığımız canlı yayınların daha fazla kullanıcıya ulaşabilmesi için, Igtools adında bir sosyal medya alt platformunu kullanacağız. Sosyal medya hizmeti sunan Igtools’u, canlı yayın için nasıl kullanabileceğimizi anlatacağız.

Canlı yayın izletme işlemi için igtools.net/live adresini adres çubuğuna yazın ve tarayıcıda açın. Tarayıcıda siteyi açtığınızda,

Google sizin robot olmadığınızı onaylamanızı isteyecektir. Onay işleminin ardından karşınıza çıkan pencereye kullanıcı adınızı girin.

Daha sonra kullanıcı bul kısmına tıkladıktan sonra, canlı yayın veya profil görüntünüz karşınıza gelecektir.

Resmin altındaki miktar kısmına 100 yazın ve gönderimi başlat işaretine tıklayın.

Tek seferde 100 gönderim yapabileceğiniz gibi, her saat başında yeniden işlem yapabilirsiniz. Igtools, tek seferde 100 ve daha sonrası için sınırsız işlem yapabilmektedir.

 

 

You may also like...

1 Response

  1. yusuf dedi ki:

    Nasıl kazanabilir

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir