English Home İş Başvurusu, Çalışma Şartları ve Maaşları 2021

Ev dekorasyonu ve ev tekstil ürünleri denilince hemen akla gelen firmalardan birisi olan English Home, hem yurt dışında hem de ülkemizde başarılı bir faaliyet sürdürmektedir. Ülkemizde yüzlerce şubesi bulunan firma, kalitesini ön plana koyduğu için günden güne gelişme gösteriyor ve yeni şubelerini açmaya devam ediyor. Merak edilen konulardan birisi ise, firmanın çalışma şartları ve maaşlarıdır. Peki English Home firmasında şartlar ve maaşlar nasıldır? Sizler için araştırdık.

English Home Çalışma Şartları

English Home firmasında günlük çalışma saati net olarak 7.5 saattir. Ayrıca bu saate ek olarak 1 saatlik yemek molanız bulunur. Firmada haftalık çalışma süreniz, yasal kurallar gereğinde kesinlikle 45 saati aşamaz. Son olarak firmanın personellerine haftada bir gün izin verdiğini, 1 yıllık çalışma süresini dolduran personellerine ise 14+2 günlük yıllık izin hakkı tanıdığını söyleyebiliriz.

English Home firmasında yoğunluktan dolayı bazı zamanlar fazla çalışmanız söz konusu olabilir. Fazla çalışma süreleri ise denkleştirme veya mesai ödemesiyle mutlaka personellere iade edilmektedir.

English Home Maaşları

English Home firmasında işe başlayan personeller asgari ücretten %25 oranında daha fazla maaş almaktadır. Ayrıca prim usulüyle çalışan firma, kotanın aşılmasıyla beraber tüm personellerine prim vermektedir.

Son olarak firmanın yemek ve servis masraflarını karşıladığını da belirtelim. Yemek ücretleri multinet benzeri kartlara yatırılırken, akşam işten geç çıkan personeller için de daima servis imkanı bulundurulur.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir