Beşiktaş Franke Teknik Servis

Önemli mutfak elektroniği markalarından biri denildiği zaman akla gelen ilk isim yılların değişmeyen, eskimeyen markası Franke oluyor. Franke markası kurulduğu günden bu yana kalitesini hiç bozmayarak sizlere sunmuş olduğu en iyi mutfak elektroniği ürünleri ile karşımıza çıkmaktadır. Fırın, çöp sistemleri, davlumbaz, evye, armatürler gibi son derece önemli ve bir mutfağın olmazsa olmaz olarak sayılabilecek ürünleri için üretim yapan ve bu yönde gelişmeler kaydeden Franke markası için İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde özel servis hizmeti vermekte olan firmamız Özel Franke Servis Beşiktaş sizlere en iyi Franke servisini sunuyor ve bunu yaparken de Franke kalitesini aratmıyor.

Franke marka bütün ürünleriniz için ihtiyaç duyduğunuz teknik servis hizmetini sağlayan firmamız bunları teknolojik gelişmeleri her zaman yakından takip etmiş olan uzman kadromuz ile birlikte yapmaktadır. Uzman ekibimizin tecrübesi ve profesyonelliği eşliğinde sürdürmekte olduğumuz faaliyetimizde aynı gün servis ve hızlı servis gibi iki adet önemli servis hizmetimiz bulunmaktadır. Bu iki hizmetteki en önemli amacımız ise hayatımızı kolaylaştırsın diye üretilmiş olan teknolojik ürünlerin servis sürelerinin mümkün olduğunca kısa olmasıdır. Yani sizin teknik servis süresi yüzünden yaşamınızı kötü etkilemek, sizi bekletmek bizim firma ilkelerimizle çelişmektedir. 7/24 yani haftanın her günü ve günün her saati hizmetinizde olan çağrı merkezimiz sayesinde bütün sorularınıza cevap vermeye devam etmekteyiz.

Ürünlerde bazen yedek parça değişimi gerekli olabilmektedir. Bu konuda Franke kullanıcılarının güveni bizim için en önemli husus olduğu için yedek parçalarımız tamamen orijinal ürün yedek parçalarıdır. Hizmetlerimiz 1 yıl garantili olarak uygulanmaktadır. Siz de Franke kullanıcısı olmanın ayrıcalığını ve farkını daha iyi hissedebilmek için teknik servis konusunda Özel Franke Servis firmamızı tercih edebilirsiniz.

Ersin

Napcan kiiii?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir