Seramik ve Porselen Karo Döşeme Temelleri

Ev yenileme projenizi planlarken Kalebodur Fayans Ustası aradığınız kişi olmalıdır. Çünkü dekoratif bir ev düzeni yaratırken tek başınıza zorlanabilirsiniz. Neyse ki, seramik ve porselen karo döşeme işleri için Kalebodur Fayans Ustası ile bu sorunlardan sıyrılabilirsiniz.

Buna rağmen, tüm seramik ve porselen karolar aynı değildir. Camlı ve sırlı seçenekler farklı alanlar için farklı avantajlar sunar. İki tip camlı karo arasındaki temel farklar kalınlığa, kayma direncine, çizilme direncine, leke direncine, stil seçeneklerine ve son işlem sürecine kadar uzanır.

Sırlı ve sırsız fayanslar nasıl farklı yapılır?

Nasıl üretildiklerine bakıldığında, sırlı karoların fırınlama işleminde ek bir faza maruz kalması dışında, sırlı ve sırsız seramik ve porselen karolar arasında hiçbir fark yoktur. Bu ek işlem sırasında, çok yüksek sıcaklıklarda Kalebodur Fayans Ustası tarafından camlı karolara bir sıvı cam tabakası eklenir.

Sırsız seramik ve porselen karoların performansı

Sırsız fayanslar sırlı fayanslardan daha yoğun ve daha kalın olma eğilimindedir. Bitmemiş dış cepheleri nedeniyle çini, bir çamaşır odası veya mutfak gibi bir alanda kaymaya karşı dayanıklı bir yüzey için mükemmel bir seçimdir. Yüksek miktarda neme maruz kalacaktır. Güvenlik açısından bu büyük bir konudur. Ağır yaya trafiği bulunan alanların yanı sıra, dış mekan uygulamaları (daha hafif iklimlerde) için, sırsız fayanslar çok iyi bir seçimdir.

Ersin

Napcan kiiii?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir