Arçelik Kombi Arıza ve Çözümleri


Arçelik kombi arıza ve çözümleri kullanıcıların araştırdığı konular arasında gelmektedir. Sadece Arçelik açısından değil tüm markaya ait arıza ve çözümlerini kombicozum.com sizlere en doğru ve pratik bir şekilde sunmaktadır.
Kombilerdeki sorunlar mevsimlerin değişmesiyle birlikte karşımıza çıkıyor. Bu sorunların bir kısmı kendi şartlarımızda çözülebilecek sorunlardır. Bazıları ise servis yardımıyla çözülebilecek olan problemlerdir. En sık rastlanan sorunlar ve çözümlerini sizlere kısa bir şekilde izah edeceğiz.

Arçelik Kombi Arıza Çözümleri

Arçelik arıza kodları ve çözümleri şu şekilde kısaca izah edilebilir;

E01 Arızası; Ateşlemenin başarısız olduğunu göstermektedir. Gaz girişlerinin kapalı olması durumunda genel olarak ortaya çıkar. Gaz girişleri açık ve hala sorun devam ediyorsa servis çağırılması gerekir.

E02-F02 Arızası; Hatalı bir şekilde oluşan alev hatası anlamına gelir. Kombinin bu durumda resetlenmesi gerekir. Bu işlemi 3 kere yaptığınız halde düzelme olmuyorsa servis yardımına ihtiyacınız olacaktır.

E03 Arızası; Aşırı derecede ısınmanın olması durumunda ortaya çıkan kod olarak bilinir. Kombinin su basıncında meydana gelen sorun sebebiyle bu hata alınıyorsa su basıncını bir miktar artırmanız gerekecektir. Sorun devam ediyorsa servis yardımı gerekecektir.

E04-E05-E06-F23 Arızası; Diğer bir ismi ile prosestat problemi olarak bilinir. Hava akımını kontrol eden parçanın arıza yapması durumunda ortaya çıkar. Kendi yöntemlerinizle çözebileceğiniz bir sorun değildir. Uzman yardımına ihtiyacınız olacaktır.

Ersin

Napcan kiiii?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir