Deneyimli Kadrosu ile Özel İstanbul Altus Servis Merkezi

Altus, 1998 yılından beri Türkiye’de beyaz eşyalar, küçük ev aletleri, ankastre ürünleri, ısıtma ve soğutma sistemleri ve diğer elektronik cihazları ile yerli müşterilerine hitap ederken Özel Altus Servis İstanbul olarak bizler Altus markalı ürünlerinizin bakım ve onarımlarında sizlere çözüm ortağı oluyoruz. Hizmet politikamızı sürekli yukarılara taşımamızı sağlayan temel ilkelerimizden bir an olsun vazgeçmiyoruz. Firmamızın yıllardır katlanan müşteri kitlesine ulaşmasındaki en önemli etkenler, dürüst olmamız ve müşteri memnuniyeti ekseninde çalışıyor olmamızdır.

Beyaz eşyalarınızın uzun ömürlü olması için, kısa vadede geçici çözümler üreten değil; kısa vadede kalıcı çözümler üretebilen firmalarla çalışmanın ayrıcalığını bizimle yaşayın. Sadece arıza hallerinde özel servis hizmeti almanız, makinelerinizin verimini düşürecektir. Düzenli bakımlarını yaptırdığınız makinelerle hem cebiniz hem zamanınız değerlenmiş olacaktır. Üstelik vermiş olduğumuz hizmete duyduğumuz güveni tescillemek adına parça değişimleri ve işçilik hizmetlerini bir yıllık garanti kapsamına alıyoruz.

Uygun fiyat! Sunuyor sandığınız ama orijinal olmayan parçaları kullanan birçok firma veya şahıs hem size hem de ürününüze zarar vermektedir. Özel İstanbul Altus Servis’de verilen uygun fiyat garantisi ise kaliteden taviz vermeden gerçekleşmektedir. Orijinal yedek parçalar kullanarak cihazınızın randımanını koruyor ve sizleri memnun etmeyi önemsiyoruz. Ürünlerinin tamirinde sert, halden anlamayan, uzun süre cihazı servis merkezinde tutan firmalardan herkes illallah etmiştir.

Özel İstanbul Altus Servis teknik ekibi ve müşteri temsilcilerinin güler yüzü ve yüksek iletişim becerisi sayesinde cihazınızın bakım veya onarım çalışmalarının yapılmasının aslında ne kadar kolay olduğunu göreceksiniz.

Özel İstanbul Altus Servis hizmetlerimizden yararlanmak için bizi telefon numaralarımızdan arayabilir, sitemizdeki servis talep formlarımızı doldurabilirsiniz. Talep kaydınızın akabinde müşteri temsilcilerimiz sizinle irtibata geçerek sorununu teyit eder ve detaylandırır. Talep ettiğiniz hizmetle ilgili yetkin çalışma arkadaşlarımız görevlendirilir. Kaliteli, güvenilir, zamanında, dürüst hizmet almanın ayrıcalığını bizimle yaşayın.

WEBSİTE: https://www.altusservis.net

Ersin

Napcan kiiii?

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir