Apple Watch ile Konum Nasıl Gönderilir?

Teknolojinin gelişmesi ile hayatımıza giren vazgeçilmezlerimiz arasına giren akıllı cihazların arasına katılan Apple Watch ile pek çok işlemi gerçekleştirebilmekteyiz. Bunlardan biri de insanların hayatını son derece kolaylaştıran ve bir o kadar da vakit kaybını azaltan konum gönderme işlemini Apple Watch ile çok kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Böylelikle bulunduğunuz yere davet etmek istediğiniz kişilere adres tarif etmek yerine konum gönderebilirsiniz.

apple-watch-konum-gonderme

Apple Watch ile konum göndermek için mesajlaşma uygulaması olan iMessage’ı kullanabilirsiniz. Apple Watch ile konum göndermek isteyen ancak nasıl olduğunu bilmeyen kullanıcılar aşağıdaki adımları takip ederek konum gönderme servisini çok kolay bir şekilde kullanabilirler.

  1. Öncelikle iMessage uygulamasını açın.
  2. Konum göndermek istediğiniz kişiyi seçin.
  3. Mesajlaşma ekranı açık olduğu sırada ekrana basılı tutun.
  4. Bu işlemden sonra açılan ekrandan konum gönder butonuna tıklayın.

Apple Watch ile konum göndermek için uygulanması gerekenler işte bu kadar basit. Ancak gönderdiğiniz konum o an bulunduğunuz konum olacaktır. Eğer yerinizi değiştirirseniz bulunduğunuz yerin konumunu tekrar göndermeniz gerekir.

Hem kolay olması hem de sizi arkadaşlarınıza bulunduğunuz yerin adresini tarif etme derdinden kurtarması sebebiyle Apple Watch ile konum gönderme servisi çok kullanışlıdır. Yalnızca birkaç saniye içinde konumunuzu istediğiniz kişi ile paylaşabilirsiniz. Gerek kolay kullanımı gerekse de zaman kaybını azaltması sebebiyle çok kullanışlı bir yöntemdir.

Ersin

Napcan kiiii?

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir