Preo PWatch 3 Alınır mı? Özellikleri ve Fiyatı

Teknolojinin gelişmesi ile son dönemlerde kullanımı artan akıllı saatlerin gerek şık görünümü gerekse de uygun fiyatı sayesinde pek çok insanın tercihi olan Preo PWatch, 3. nesil akıllı saatini piyasaya sürmüştür. Sizler için hazırladığımız bu makale ve aşağıda göreceğiniz Preo PWatch 3 inceleme videosu ile bu ürünün bütün özelliklerini öğrenebilirsiniz.

teknosa-preo-pwatch-3-fiyat-ozellikler-cihaztv

Preo PWatch 3 Özellikleri

Android 4.3 ve üzeri işletim sistemine sahip akıllı telefonlar ile bluetooth eşliğinde kullanılabilen Preo PWatch 3, gerek tasarımı gerekse de uygun fiyatı ile Android cihaza sahip olan ve akıllı saat kullanmak isteyen kişilerin dikkatini çekiyor. Ancak üretilen tek renginin siyah olması siyah saat sevmeyenler arasından beğenileri toplayamıyor.

1.54 inç ekran büyüklüğüne sahip Preo PWatch 3, üçüncü nesil saatinde kullandığı IPS paneli ile renklerin çok daha canlı görünmesini sağlıyor. Aynı zamanda da kullanıcıları için bu özellik ile geniş görüntüleme açısı sağlıyor.

Direkt olarak Preo PWatch 3 üzerinden arama yapılabilmesi ve gelen aramaların cevaplandırılabilmesi saatin sağladığı en büyük kolaylıklardan birisidir. Ayrıca Preo PWatch 3 akıllı saatin üzerinde yer alan hoparlör ve mikrofon ile de telefonunuzu kullanmadan sesli arama yapabilmektesiniz.

Sağlık verilerini ya da günlük aktivite yoğunluklarını görmek isteyen kişiler için de oldukça iyi özelliklere sahip olan akıllı saat ile adım sayma ve uyku takibi gibi özellikleri de kullanabilirsiniz.

Aynı zamanda bu akıllı saat ile telefonunuzdaki müziği kontrol edebilir, şarkılar arasında geçiş yaparak müziğin sesini kısıp açabilirsiniz.

Preo PWatch 3 özelliklerine daha yakından bakmak isterseniz aşağıdaki tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

Preo PWatch 3 akıllı saat, gerek şık tasarımı gerekse de şık görünümü ile Android telefon kullanan kişilerin kesinlikle gönül rahatlığıyla kullanabileceği bir üründür. Ekranının büyük olması ve sağlık kontrolünde sizlere yardımcı olması sebebiyle kullanılması tavsiye edilebilecek bir akıllı saattir. Ayrıca görünüşü ile de hem klasik hem de spor saat olarak kullanabileceğiniz için tek bir saat ile  her iki akımı da yakalayabilirsiniz.

Ersin

Napcan kiiii?

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir