Android’den iOS’a Rehber Nasıl Aktarılır?

contacts-iphone-android

Akıllı cihazlar ile geçen yaşantımız, onlar ile iyi geçinmek üzerine kurulu. Kaprisli bir kedi gibi olan iPhone cihazlar, bünyelerine farklı bir şey almak ya da farklı bir cinse verme taraftarı değiller. Bu neden ile sıkıntı bazı süreçler, iPhone kısacası IOS işletim sistemini kullananları bekler. Özellikle cihaz değişimi ya da yedek cihaz kullanmak istediğinizde IOS yazılımının gazabına uğrayabilirsiniz. Dışa aktarım ve dıştan bilgi alımı konusunda ciddi prensipleri olan bu sistem için üzülsek mi sevinsek mi bilemeyiz.

Cihazlar arası geçiş konusunda sizlerin de bazı sıkıntıları olabilir. Özellikle Android kullanıp, IOS cihaza bazı bilgileri geçirmek bazen ciddi sıkıntıları da beraberinde getirecektir. Sizlere anlatacağımız işlemleri doğru şekilde yaparsanız, bu kabusu yaşamadan sorunu çözmüş olursunuz.

iphone6-android-move-to-ios-hero-wrap

Android işlerim sisteminde kullandığınız rehberinizi IOS’a aktarmak için ilk işlem, Google hesabının yedeklenme kontrolünün sağlanmasıdır. Yedekleme işlemi yapılmamış ise hemen yedeklemeyi yapın. Sonrasında, iPhone telefon ya da cihazınızda ki Ayarla bölümünde Posta, rehber ve takvim yolunu takip edin. Hesap ekle seçeneğine gelin, Google hesabınızı bu alana ekleyin. Hesap açma işlemini yaptığınız anda rehber ile ilgili verilen alınıp alınmaması gerektiğini soran bir seçenek ile karşılaşacaksınız. Rehberi al dediğinizde Google hesabınıza yedeklediğiniz tüm rehberiniz anında IOS hesabınıza dolayısı ile cihazınıza da geçmiş olacaktır.

Bu aşamalarda sorun yaşamayacağınızı umuyoruz. Bu şekilde sizler de artık cihazlar arası rehber güncellemelerinizi E-posta hesaplarınız üzerinden yapabilirsiniz.

Ersin

Napcan kiiii?

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir