Unutulan iPhone Ekran Kilidi Nasıl Açılır?

9

Yapmak istediğimiz işlemin bir diğer ismi de aslında kilit sistemini sıfırlama işlemidir. Güvenlik zafiyeti olarak da düşünülen bu kilit yok etme işlemi birkaç sistematik adım ile kolaylıkla halledilebilir. IOS sürümünün yer aldığı iPhone telefonlarda bu işlem ancak içeriğinde değişim yapılarak gerçekleştirebilir. Bu işlem gerçekleştirilirken de tüm veriler silinecektir ve telefon bir nevi format işleminden geçecektir sonrasında da istenilen bilgiler tekrar telefona aktarılabilir ve bilgiler korunur iken aynı zamanda da unuttuğunuz ekran kilidinden de kurtulmuş olacaksınız. Bilgilerin kaybolmasına engel olmak için bilgilerinizi yedeklemeyi unutmamalısınız.

Bu işlem bilgisayara telefonun USB kablosuyla bağlanması ile iTunes yazılımını başlatarak menü üzerinde yer alan Back-Up seçeneği ile yedekleme tamamlanır. Sonrasında da içerik değiştirme butonu olan restore seçeneği ile bilgiler silinir IOS tekrar yüklenir ve tüm yedekleme yaptığınız bilgiler tekrardan aktarılarak ve de yapmak istediğimiz kilit sistemini sonlandırarak işleminiz gerçekleştirilmiş olur. Aslında bu işlem çalıntıları önlemek için telefon tarafından yapılan bir tür savunma mekanizması olarak da algılanabilir.

Teknoloji hattı olan 11870 i arayarak da tüm bilgilere ulaşabilir kolaylıkla yapmak istediğimiz işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Sorun varsa çözüm de vardır diyen teknoloji hattı çalışanları da bu konuda sizlere yardımcı olmak için tüm bilgilerini sizlerle paylaşmaktan keyif duyacaklardır. Gelişen teknoloji ile birlikte her konuda kolaylık sunulan hayatımızda her konuda bilgi edinebilir tüm işlemlerimizi telefona zarar vermeden gerçekleştirebiliriz. Kısaca özetleyecek olursak bu sorundan restore et ne işlemi ile önce bilgiler yedekleme daha sonra bilgisayara bağlanarak programların yönlendirilmesi eşliğinde bilgiler silinmeden aynı zamanda da sorunun çözümüne gidilerek telefonu ilk aldığımız haline getirebilir ve güvenle kullanmaya devam edebiliriz.

Ersin

Napcan kiiii?

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir