2021 Skoda SuperB Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – 2021 Skoda SuperB Alınır Mı?

Skoda, geçmişten günümüze kadar başarılı çalışmalarıyla ön plana çıkmaya devam ediyor. SuperB serisiyle bir hayli rağbet gören ve araç konusunda SuperB serisine yüklenen Skoda, bu defa da 2019 serisiyle karşımıza geldi. 2019 Skoda SuperB, harika bir canlılığıyla alıcılarını beklemeye başladı. Peki bakalım Skoda SuperB 2019 model, kullanıcıları tatmin edebilecek mi, fiyatı ne olacak ve hangi özellikleri barındıracak?

2019 Skoda SuperB Özellikleri

2019 Skoda SuperB modeli, bu sefer farklı bir açıyla karşımıza geliyor. Bünyesinde benzinli motora yer veren Skoda, bu sefer de Hibrit motor seçeneğini ön plana çıkarıyor. Hibrit motor modellerinde 1,4 litre motor gücü bulunurken, 13kWh pil gücü de bulunuyor. Benzin ve hibrit güçlerinin bir araya geldiği araçta, 215 beygir gücü de yer alıyor. Aynı zamanda tam pil kapasitesi ile 70 kilometre yol alabilen Skoda SuperB, bu konuda da rakiplerine fark atmayı başarıyor.

Aracın tasarımına baktığımız zaman sadece ön ve arka farlarda ufak oynamaların olduğunu söyleyebiliriz. Bunun haricinde normal kasa yapısında herhangi bir değişiklik yapılmamış. Yani önceki modellerle aynı kasayı görebileceğiz.

Çeşitli paketlerle karşımıza gelecek olan yeni aracın minimum fiyatı 117,000 TL, maksimum fiyatı ise 290,000 TL’ye ulaşacak. Aynı zamanda D segment araca göre de 2017 yılında bir hayli satış patlaması yaşayan Skoda, yeni SuperB ile de D segmentinde tekrardan ‘’Ben de varım!’’ diyor.

2019 Skoda SuperB modelinin hibrit motor seçeneğine ve full durumdayken 70 kilometre yol yapabildiğini söylemiştik. Tabii ki bugüne kadar ortaya çıkan hibrit motor araçlara göre, bu mesafe gerçekten çok fazla diyebiliriz. Aynı zamanda hibrit motorlu araçlar, hızlı şarj istasyonlarında da dolduruluyor. Yani Skoda 2019 aracınızı, hızlı şarj istasyonlarından birine girerek 1 saat içerisinde tamamen doldurup, yolunuza rahatlıkla devam edebilirsiniz.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir