2021 Kia ProCeed Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – 2021 Kia ProCeed Alınır Mı?

Her yıl projesine proje katan ve yenilikleriyle ön plana çıkmayı başaran Kia, bu sefer de yenilenen ProCeed modeliyle karşımıza çıkıyor. Kısa zamanda büyük işler yapan ve Sportage modeliyle yıldızını parlatan firma, ProCeed modelinin de rağbet gördüğünü anlayınca, aracı yenileyerek 2019’a hazırlık yapmaya başladı. Peki bakalım yenilenen Kia ProCeed 2019 modeli, Kia kullanıcılarını tatmin edebilecek mi?

2019 Kia ProCeed Motor Özellikleri

2019 Kia ProCeed, paketler halinde piyasaya sürülecek. İlk paketin, yani giriş paketinin motor özelliğine baktığımız zaman 120 beygir güç ve 172 nm tork oranı bizleri karşılıyor. Ayrıca bu paketin hemen üstünde bulunan pakette de, 140 beygir güç ve 242 nm tork oranı bizlere göz kırpıyor. İki farklı paket seçeneğiyle satışa sunulacak olan aracın ilk paketinde 6 ileri manuel vites bulunurken, ikinci paketinde 7 ileri DTC vites yer alıyor. Üretimlerini şuan için Slovakya topraklarında sürdüren Kia, yenilenen ProCeed modeliyle de adından uzun süre söz ettirecek gibi görünüyor.

Çekici Görünecek

Oldukça şık bir araç yaratmayı hedefleyen Kia, aynı zamanda bu şıklığı aracın iç kısmına da vermeyi planlıyor. Örnek bir otomobil markası olmayı hedefleyen Kia, yenilikçi ve teknolojiye önem veren marka unvanını da almaya çalışacak. Aracın hangi tarihte üretileceği ve fiyatının ne kadar olacağı henüz belirlenemezken, yeni aracın ilk olarak Frankfurt Otomobil Fuarı ile beraber görücüye çıkacağı net olarak biliniyor.

Araç tanıtıma çıktığı andan itibaren, tüm ilgileri rahatlıkla üzerine toplayacak gibi görünüyor. Çünkü Kia, hem Sportage hem de eski ProCeed modeliyle gerçekten de övgüleri kazanmış, kullanıcı kitlesini fark edilir şekilde arttırmayı başarmıştı. İlerleyen zamanlarda firmanın nasıl boyut değiştireceğini görebileceğiz.

You may also like...

1 Response

  1. cobanov dedi ki:

    Twingo yu hiç birine değişmem 😀 bence çok daha tatlı ve ucuz 🙂 adamların grupları bile var 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir