2021 Mini John Cooper Works Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – Mini John Cooper Works Alınır mı?

Popüler otomobil markalarından Mini Cooper, ailesine kazandırdığı yeni model 2019 Mini John Cooper Works’u tanıttı. Tanıtımdan önce de heyecanla beklenmesinin sebeplerinden bir tanesi Euro 6d Temp standardını taşıyor olmasıydı. Gerek kendine özgü şık tasarımı gerekse genel ve teknik özellikleri bakımından birçok kişinin beğenisini kazanan modelin, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de 2019 yılının ilk aylarında satışa sunulması beklenmektedir.

2019 Mini John Cooper Works Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

2019 Mini John Cooper Works Genel Özellikleri

Dünya’da ün sahibi otomotiv firmalarının başında gelen BMW firması tarafından üretimi üstlenilen 2019 Mini John Cooper Works özellikleri genel özellikleri ve yenilikleri ile takipçilerini kendisine hayran bıraktı. Üretici firmanın yaptığı açıklamaya göre, Avrupa pazarındaki satışları üzerinde olumlu etki etmesi için aracın egzoz emisyonu seviyesi düşürülmüştür.

Yeni model otomobilin güncellemesi sadece emisyon üzerinde değil, daha pek çok yenilik ve değişimle lansmanda ilgi çekti. Otomobilin ön kısmında yer alan ızgara ve far çevreleri özel değişimler içermekle birlikte parlak ve siyah renkteki hat geçişiyle her zevke hitap etmekte. Göz alıcı değişimler arasında stop bölümünde led far aydınlatma sistemi, 17 inç boyutundaki jantlar ve Union Jack tasarımlı ledli stop özelliği yer almaktadır.

2019 Mini John Cooper Works Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

2019 Mini John Cooper Works Teknik Özellikleri

Gerek donanımı gerek 2019 Mini John Cooper Works özellikleri teknik özellikleri göz önünde tutulduğunda Mini Cooper S modeliyle büyük benzerlikler taşımaktadır. Yeni model 231 Ps 228 beygir gücüyle satışa sunulacak. Bunun yanında 2,0 litre kapasitede turbo takıt özelliğine sahip olan Mini John Cooper Works model otomobiller 6 ileri düzeyde manuel şanzımana sahiptir. Bu özelliğin en büyük avantajı 0 ile 100 kilometre arasındaki hızlandırmayı 6,3 saniyede gerçekleştirebilecek olmasıdır.

Aynı şekilde 80 ile 120 arası kilometre hızlandırmasını 5,6 saniyede yapabilecek. Tüm bu özellikleri ve performansı, tasarımı birlikte düşünüldüğünde Mini John Cooper Work tutkunları tarafından merak edilen kısım fiyat bilgisi oldu. Ancak 2019 Mini John Cooper Works özellikleri fiyatı hakkında şimdilik üretici firma tarafından herhangi bir açıklama bulunmamaktadır.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir