İnstagram Fotoğrafları Telefona Nasıl Kaydedilir?

instagram

Paylaşım video ve fotoğraf olduğunda, son dönemin en popüler uygulaması da şüphesiz ki İnstagram akla geliyor. Sizler de bu tarz uygulamaları muhtemelen akıllı cihazlarınızda kullanıyorsunuz. Özellikleri bakımından beğendiğiniz resimleri ise İnstagram’dan almak isteyebilirsiniz. Bu işlem PC üzerinden sorunsuz olarak yapılabiliyor. Ancak iş telefonlar üzerinden bunu yapmak olunca biraz farklılaşıyor.

İnstagram fotoğraflarını kaydetmek için iki yol bulunuyor.

Bunlardan ilki basit bir kullanım özelliği olan ekran görüntüsü almak. Önce ekranın görüntüsünü telefon ile alıp, sonrasında kesme işlemi yapılabilir. Ancak bu düşük çözünürlükte bir uygulama sonucu doğuracaktır. Bu dene ile sanırız acil durumlar için kullanılabilir.

Bir diğer yöntem ise farklı bir uygulama yardımı ile bu işlemi yapabilmektir. Android için InstaSave, IOS için ise InsantSave uygulaması gerçekten başarılı sonuçları sizlere de sağlayacaktır. Google Play ve AppStore üzerinden bu uygulamaları hemen indirebilirsiniz. Yükleme sonrasında İnstagram hesabınıza giriş yapın. Uygulama da aynı şekilde otomatik olarak başlatılacak ve panelde bazı butonlar belirecektir. Keşfet, Profil sayfası, Beğendikleriniz ve Pro Sürüm yazan bu özelliklerden Keşfet yazan işlev butonu, beğendiğiniz resimleri anında kaydedebilirsiniz. Önce beğendiğiniz kalp ile işaretli olan resmi seçin, disket ikonuna basın ve yeniden resmin seçilmesini sağlayın. İşlemi onayladığınızda beğendiğiniz resim orijinal bir şekilde kayıt edilecektir.

IOS için yüklemeden sonra Instagramı açın. Uygulamamın alt kısmında MultiSave seçeneğini göreceksiniz. Seçtiğiniz resimleri belirleyerek bu tuşa bastığınızda da aynı şekilde tümünü kaydedecektir.

Cihazınıza bu tarz uygulamalar indirmek istemezseniz, ilk önerimizi kullanabilirsiniz. Resimlerin orijinal hali ile indirilmesini istiyorsanız, bu uygulamaları indirmek zorundasınız. Ayrıca farklı şekillerde bu tarz uygulamalar da bulunuyor. Ancak randımanlı olarak ismini paylaştığımız uygulamalar en yüksek randımanı sizlere sunacaktır.

Ersin

Napcan kiiii?

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir