Apple AirPods Özellikleri ve Fiyatı – İncelemesi

Apple iPhone 7 ve 7 Plus telefonlarında jack girişine yer vermemiş bunun yerine yeni teknoloji olan kablosuz kulaklık teknolojisinin akımını başlatmak istemiştir. Apple yaptığı bu yeni bir değişim ile birlikte piyasada öncü olmuş olup kablosuz kulaklıkların gelişimine büyük katkıda bulunmuştur.

Evet Apple AirPods kulaklığının öncelikli olarak tasarım yönüyle incelersek daha çok önceki EarPods kulaklıkların kabloların kesilmiş bir şekilde andırmaktadır. Ancak EarPods daki gibi çubukları daha kısa değil biraz daha uzun yapıya sahiptir. Bunun bu şekilde yapılmasının en büyük nedeni anten ve pil yapısından kaynaklanmaktadır. Ancak kulağa harika bir şekilde oturup kolay kolay büyük darbelerde bile kulaktan düşmeyen bir tasarıma sahiptir.

AirPods kulaklığın en merak edilen özelliklerinden bir tanesi de ses kalitesi özelliğidir. Ses kalitesi kesinlikle EarPods kulaklıkları ile kıyaslanmayacak şekilde yükselmiş ve harika bir ses verme özelliği bulunmaktadır. Ses çıkış şiddeti oldukça yüksek olmakta olup bunu kendi keyfinize göre ayarlama yapabilirsiniz.

Pil konusunda ise çok merak edilmekte olup oldukça tatmin eden bir performansa sahip olmakta olup 24 saat kadar müzik dinleme imkanına sahip olurken ayrıca 11 saat kadar da telefon görüşmelerinizi tam dolu şarj ile gerçekleştirebilirsiniz. Ancak bu performansları yakalamak için ise kullanmadığınız zaman kutusuna koyup şarj olmasını sağlamanız gerekmektedir. Tek şarj ile 5 saat müzik ve iki saat telefon görüşmesi yaparken sadece 15 dakikalık bir şarj kutusuna konması ile birlikte 3 saate kadar performans da sergilemektedir.

Türkiye satış fiyatı olarak 899 TL belirlenmiş olup Apple Mağazalarından satın alabilirsiniz.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir