Yurtiçi Kargo Çalışma Saatleri ve Mesai Saatleri

Yurtiçi Kargo, ilk olarak 1982 yılında ortaya çıkmıştır ve hala çalışmalara hız kesmeden devam etmektedir. Ülkemizin en hızlı ve en iyi taşımacı firması olarak bilinen Yurtiçi Kargo, aynı zamanda ülkemizde kurulan ilk kargo firması olarak da unvanını taşımaktadır. Kargo gönderimi veya gelen kargosunu almak isteyen insanlarımız, doğal olarak Yurtiçi Kargo firmasının çalışma saatlerini ve mesai saatlerini merak ediyor. Peki bakalım Yurtiçi Kargo firmasının çalışma saatleri ve mesai saatleri nasıl?

Yurtiçi Kargo Çalışma Saatleri ve Mesai Saatleri

Yurtiçi Kargo firmasının tüm şubeleri sabah 09:00’dan akşam 18:00’e kadar faaliyet göstermektedir. Yurtiçi Kargo firması Cumartesi günleri hizmet vermesine rağmen, Pazar günleri tamamen kapalı tutulmaktadır. 09:00 – 13:00 saatleri ve 13:00 – 17:00 saatleri arasında Cumartesi günleri de hizmet veren Yurtiçi Kargo, dağıtım yapmasa da bünyesine gelen gönderileri şubelerde kabul etmektedir.

Yurtiçi Kargo firmasıyla özel kurye çağırmak için firmanın müşteri hizmetlerini 08:00 ile 15:30 saatleri arasında arayabiliyorsunuz. Ayrıca dini bayramlarda kapalı olarak tutulan firma, arefe günlerinde çalışıyor ve şubelere gelen müşterilerinin kargolarını iade edebiliyor.

Kargo göndericisi veya alıcısıysanız, yukarıda yazdığımız mesai saatlerini ve çalışma şartlarını göz önünde bulundurarak ve dikkate alarak, kolaylıkla taşımacılık işlemlerinizi halledebilirsiniz.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir