Yapı Kredi Bankası Kaçta Açılıyor? Açılış ve Kapanış Saatleri

1944 yılında kurulan ve Türkiye’nin ilk özel bankası olarak bilinen Yapı Kredi Bankası, yıllardan beridir kaliteli hizmetinden ödün vermeyerek günümüze kadar gelmeyi ve kalitesini korumayı başarmıştır. En fazla şubesi olan bankalar arasında üçüncü sırayı paylaşan Yapı Kredi Bankası, aynı zamanda Koç grubunun ortaklığında da yer almaktadır.

Ülkemizde bulunan her bankanın müşterilerine sunduğu kolaylıklar, Yapı Kredi Bankası tarafından da sunulmaktadır. Özellikle EFT ücretlerinde indirim ve bazı müşterilerinden EFT ücreti almamakla gözleri dolduran bankanın, en çok da açılış ve kapanış saatleri merak ediliyor. Peki bakalım Yapı Kredi Bankasının açılış ve kapanış saatleri nasılmış?

Yapı Kredi Bankası Açılış ve Kapanış Saatleri

Yapı Kredi Bankası, sabah saat 09:00’da şubelerini açarak işlemlere başlamaktadır. Bunun yanı sıra saat 12:30’da 1 saatlik öğlen tatiline çıkan personeller, yeniden saat 13:30 sularında işlemlere devam etmektedir. Bankanın akşamki sonlanma zamanı da saat 17:00 olarak belirlenmiştir.

Bazı banka şubeleri özel sebeplerden dolayı biraz daha erken açabilir veya daha geç kapatabilir. Özellikle yoğun işlemlerden dolayı Yapı Kredi Bankası şubeleri, sabah 08:30 civarında da işlemlere başlayabiliyor. Bunun yanı sıra kalabalık alanlarda bulunan bankanın şubeleri de, AVM gibi alanlarda saat 18:00 gibi işlemleri sonlandırabiliyor.

Bankanın açılış ve kapanış saatleri bu şekildedir. Saatleri dikkate alarak işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Ersin

Napcan kiiii?

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir