Watsons İş Başvurusu, Çalışma Şartları ve Maaşları 2021

Kozmetik ve kişisel bakım ürünleri konusunda son derece gelişmiş bir firma zinciri olan Watsons, günden güne gelişmeye ve ilgi çekmeye devam ediyor. Kısa sürede rakip firmalarını geçerek birçok alanda şubesini açan firma, hala büyümeye meyilli diyebiliriz. Ürün çeşitlerinin fazlalığıyla ve müşterilerine gösterdiği özenle sıkça tercih sebebi olan firma, bakalım personellerine nasıl davranıyor, ne kadar maaş veriyor ve hangi şartlarda çalıştırıyor?

Watsons Çalışma Şartları

Watsons firmasında çalışacak olan personeller, günlük 8 saat çalışmayı göze almalıdır. Bu 8 saatlik sürecin 1 saati yemek molası için harcanırken, personellerin haftada bir gün izin hakkı da bulunmaktadır. Firma, hafta sonları yoğun olduğu için personel izinleri genellikle hafta içi kullandırılır. Ayrıca 1 yıllık çalışma sürenizi doldurduğunuzda yıllık izin alabileceğiniz gibi, haftalık değişen vardiya saatleriyle çalışacağınızı da unutmamalısınız.

Watsons Maaşları

Watsons firmasında uzun yıllar çalışan personellerin maaşları, yeni personellere göre daha farklıdır. Ayrıca yeni işe başlayan personeller de asgari ücretten %30 oranında daha fazla maaş almaktadır. Maaş oranlarına bakınca firmanın, personellerine gerçekten de değer verdiğini söyleyebiliriz.

Watsons firması, bünyesinde çalışan tüm personellerinin yemek masraflarını da karşılıyor. Personellere özel olarak verilen kartlara her ay 350 TL civarında bir ücret yatırılıyor. Ayrıca firmanın prim usulüyle çalıştığını, işini iyi yapan personellere güzel primler bıraktığını da söyleyebiliriz.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir