Vatan Bilgisayar İş Başvurusu, Çalışma Şartları ve Maaşları 2021

Bünyesine her türlü teknolojik ürüne yer veren ve her geçen gün ürün yelpazesini genişleten teknoloji devi Vatan Bilgisayar, yeni kampanyalarıyla da müşterilerine en iyi hizmeti vermeyi başarıyor. Bu nedenle kısa sürede başarılı bir yükseliş yakalayan Vatan Bilgisayar, yeni şubelerini açmaya hazırlanıyor. Tabii ki bu şubeleri için de personel arayışına giren firma, bakalım personellerine ne gibi şartları sağlıyor ve ne kadar maaş ödüyor?

Vatan Bilgisayar Çalışma Şartları

Vatan Bilgisayar, 2016 yılında yaptığı sistem değişikliğiyle beraber personellerinin günlük çalışma süresini 8 saat olarak belirlemiştir ve bu sürecin içerisine çay ve yemek molalarını da dahil etmiştir. Ayrıca personellerine haftada bir gün izin veren firma, yılını doldurmuş personellerine de 14+2 günlük yıllık izin hakkını tanıyor.

Son olarak firmanın vardiyalı bir sistemle çalıştığını belirtebiliriz. Sabah saat 10:00’da işe başlayan personeller 19:00’da işten çıkarlar. 13:00’da işe başlayan personeller ise 22:00 civarında işten çıkarlar.

Vatan Bilgisayar Maaşları

Vatan Bilgisayar firmasında maaşlar genellikle deneyime göre değişiklik göstermektedir. Firmada uzun yıllar boyunca çalışan personeller, yeni başlayan personellere göre daha fazla maaş ve prim alabilmektedir. Firmada yeni işe başlayan personeller ise asgari ücretten yaklaşık %10 oranında daha fazla maaş almaktadırlar.

Son olarak firmanın, tüm personellerine yemek masrafı çıkarmadığını da söyleyebiliriz. Kısacası firmada çalışacaksanız Maaş+Yemek+Prim gibi imkanlardan rahatlıkla faydalanabileceksiniz.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir