Twitter’da Anket Nasıl Yapılır?

Sosyal medya platformlarında sık kullanımı yapılan Twitter, her geçen gün yeni bir özellik ile gelişmesini sürdürmekte ve kullanıcılarına yeni ve bambaşka deneyimler sunmaktadır. Bilindiği üzere yakın bir zaman içinde Twitter anket özelliğini de devreye soktu. Peki bu özellikten yararlanabilmek için ne yapmak gerekir, nasıl yararlanılır? Bu sorunun cevabı oldukça basit. Öncelikle anket oluşturmaya karar verdiyseniz “Neler oluyor” kısmına tıklamalısınız. Açılan pencereden Medya ve Konum Ekle sekmesinin yanında bulunan “Oyla” seçeneğine tıklayın. Bu seçeneğe tıklamanız halinde karşınıza anket sayfası açılacaktır. Bu kısımdan, üst kısıma anketinizin sorusunu yazıyorsunuz. Sonrasında İki adet seçeneği de kullanıcıya sunuyor ve Tweetle butonuna tıklayarak anketi başlatmış oluyorsunuz.

Şu anlık anket seçeneğinde iki seçenek sunmak mümkün oluyor olup, Twitter önümüzde ki günlerde bunu artırma imkanını kullanıcısına sunabilir. Tweetleyerek yayınmış olduğunuz anket 24 saat süre ile yayında kalıyor olup, bu süre zarfından sonra sonuçlar ekran görüntüleniyor. Büyük sosyal medya devi Twitter bakalım önümüzde ki günlerde kullanıcılarına ne gibi yenilikler ve değişiklikler sunacak, merakla bekliyoruz. Anket özelliği ile pek çok kurumsal firmanın, hesapların bu ihtiyacını karşılayan Twitter son derece yararlı bir özelliği kullanıcılara sunduğunu belirtmemiz gerek. Twitter ve diğer sosyal medya platformlarının değişikliklerini ve tüm yeniliklerini merakla bekliyor, ayrıntılarını diğer yazılarımızda ve gelecek yazılarımızda ayrıntılı bir şekilde rahatlıkla bulabileceğinizi belirterek yazımızı sonlandırıyoruz.

You may also like...

2 Responses

  1. Edipcan dedi ki:

    İlk çıktığında inanılmaz büyük yankı uyandırdı bu ‘anket’ uygulaması. 2 seçenek olması da hem gözü yormuyor hemde insanları seçenek azlığından ötürü eğlendirebiliyordu. Ancak son güncelleme ile seçeneklerin 4’e kadar arttırılması, beni pek memnun etmedi doğrusu.

    Umarım en kısa zamanda eskiye dönerler. O şekilde Twitter kullanıcıları açısından gerçekten oldukça güzel bir hizmet 🙂

  2. MERT dedi ki:

    Twitterda yapılan anketle milyonlarca kişiye ulaşılabilir. Twitter reklam konusunda iyi bir seçenek. Ayrıca anket yapmak da çok kolay

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir