Turkcell İş Başvurusu, Çalışma Şartları ve Maaşları 2021

Türkiye’nin en güçlü operatör firmalarından birisi olan Turkcell, ülke genelinde güzel bir istihdam yakalamış durumda. Güçlü çekimiyle ve hizmet kalitesiyle yüksek oranda insanlarımızın ilk tercihi olan Turkcell, yeni merkezlerinde çalışacak personeller arıyor. Peki bu kadar iddialı bir firma, personellerine hangi şartları sağlayabilir, personellerine ne kadar maaş verebilir?
Turkcell Çalışma Şartları
Turkcell merkezlerinde günlük çalışma süresi 8 saat olarak belirlenmiştir. Ayrıca bu sürenin 30 dakikası yemek molasına ayrıldığı için, yaklaşık 7.5 saat aktif olarak çalışırsınız. Firmada haftalık vardiya değişimi olduğu için de kimi zaman sabahçı, kimi zaman da mutlaka akşamcı pozisyonda çalışabilirsiniz.
Turkcell, personellerine haftada bir güne mahsus izin hakkı tanımaktadır. Ayrıca firmada 1 yıllık çalışma süreniz dolarsa, yıllık izin hakkınızı da firmadan talep edip kullanabiliyorsunuz. Son olarak firmada fazla çalışmanızın söz konusu olabileceğini, bu sürenin de mesai ödemesi olarak size ödeneceğini belirtebiliriz.
Turkcell Maaşları
Turkcell İletişim Merkezi (TİM) bölgesinde çalışan personellerin çoğu yetkilere ayrılmıştır. Satış danışmanları 1.450 – 1.650 TL arasında, kasa sorumluları 1.450 – 1.650 TL arasında, pazarlama stajyerleri 1.450 TL net maaş almaktadır. Ayrıca kurumsal satış temsilcilerinin 1.500 – 1.800 TL aralığında ve aktivasyon elemanlarının da 1.650 – 1.850 TL aralığında maaş aldıklarını söyleyebiliriz.
Turkcell, personel çalıştırdığı her şubesine aylık kota koymaktadır. Eğer satış konusunda bu kota aşılırsa şubedeki tüm personeller, bulundukları pozisyonlara göre prim ödemesi alırlar.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir