Turkcell Bayileri Kaçta Açılıyor? 2021 Açılış Saatleri

Ülkemizin operatör devlerinden birisi olan Turkcell, müşterilerine hem TL yükleme, hem diğer problemler hakkında hem de fatura ödeme hususlarında yardımcı oluyor. Özellikle acil faturaları olan ve acilen TL yüklemek isteyen insanlarımız da doğal olarak Turkcell İletişim Merkezleri şubelerinin saat kaçta açıldıklarını merak edebiliyor. Peki bakalım Turkcell İletişim Merkezleri kaçta açılıyor?

Turkcell İletişim Merkezleri Kaçta Açılıyor?

Turkcell hattınız üzerinden mobil işlemler yapmak istiyorsanız sabah 10:00 akşam 20:00 saatleri arasından Turkcell İletişim Merkezleri’ne giderek tüm işlemlerinizi kolaylıkla halledebilirsiniz. Ayrıca bayi açıkken gitme şansınız yoksa, 7/24 müşterilerine hizmet veren Turkcell Müşteri Hizmetleri ile de görüşme sağlayabilir, mobil hattınızla alakalı birçok problemi bu şekilde de çözüme kavuşturabilirsiniz.

Tabii ki Turkcell, sadece insanlarımıza mobil hatlar üzerinden de hizmet vermiyor. Turkcell’in altyapısında bulunan ve internet hizmeti olan Superonline hizmetini de ülkemizde milyonlarca insanımız kullanıyor. Bu nedenle Turkcell, internet problemleriyle alakalı hizmetini de teknik servisler aracılığıyla veriyor.

İnternet problemler çoğu zaman müşteri hizmetleri tarafından çözülse de, teknik servisin devreye girmesi gereken noktalar da bulunuyor. İnternet sorunları için hizmet veren teknik servislere ulaşabilmeniz için de sabah 09:00 ve akşam 19:00 saatine kadar vaktiniz bulunuyor. Teknik servislere de bu saatler içerisinde ulaşarak, internetinizle alakalı teknik problemleri rahatlıkla çözebiliyorsunuz.

 

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir