Türk Telekom K8 Fiyatı ve Özellikleri – İnceleme

Türk Telekom ile LG işbirliğinde yapılan yeni model K8 Türk Telekom müşterilerine özel olarak satışa sunuldu. Bir çok kişinin bütçesini zorlamadan satın alabileceği bir telefon olurken tasarım ve özellikleri bakımdan ise göz dolduruyor. 5 inç HD ekrana sahip olan telefon 4 çekirdek bir işlemciye sahip olmakta olup 13 megapiksel arka kamerası ve 5 megapiksel ilse ön kamerası bulunuyor. Ayrıca bunlara parmak okuyucu özellikte olmakta olup en güzel özelliklerinin başında gelmektedir.

Donanım ve performans bakımında bu segmentte telefonların en iyi olmakta olup 720 x 1280 piksel çözünürlükte ekrana sahi oluyor. Ekran bu segmente bir telefon için renk ve parlaklık için oldukça yeterli olmakta olup güneşte ve dış ortamda oldukça iyi bir kaliteye sahiptir.

Yonga seti olarak ise 1.25 GHz kullanırken, dört çekirdekli MT6735 bulunmaktadır. 1.5 GB RAM ve 16 GB dahili hafızası yer alıyor. Bu işlemci ve RAM ile birlikte gayet iyi bir performans sergilemekte olup bir çok uygulama ve işlemleri çok iyi şekilde donmadan hızlı bir şekilde gerçekleştiriyor. Oyun performansı da çok iyi olmakta olup bir çok oyun rahatlık ile oynanabilmektedir.

Bu telefon için 2500 mAh batarya kullanılırken sabahken telefon şarjı full olması ile akşama kadar götürmektedir. En büyük avantajı ise bu bataryanın istediğiniz zaman kolaylıkla değiştirebilir olmasıdır.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir