Teknosa İş Başvurusu, Çalışma Şartları ve Maaşları 2021

Türkiye’nin en büyük teknoloji devi Teknosa, gün geçtikçe yeni şubelerini açmaya ve yepyeni kampanyalarla kendini geliştirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz zamanlardan bugünlere kadar çeşitli alanlarda hizmet vermeye başlayan firma, teknoloji alanında her ürünü de bünyesinde barındırıyor. Buna nazaran teknolojiyle içli dışlı olan insanlarımızın ilk adresi de Teknosa oluyor. Peki Teknosa firmasında çalışan personeller? Bu personellerin hangi şartlarla çalıştığını ve ne kadar maaş aldığını sizler için araştırdık.

Teknosa Çalışma Şartları

Firmada personellerin günlük çalışma süresi 8 saat olarak belirlenmiştir. Belirlenen bu sürecin içerisine çay ve yemek molaları da dahil olurken, personellerin haftalık bir gün izin hakkı da bulunur. Ayrıca firmada kariyer yapmak isteyen ve 1 yılı geçkin çalışan personeller 14+2 günlük yıllık izin hakkını da kullanabiliyor.

Firma yoğun olduğu için zaman zaman fazla çalışmanız gerekebilir. Bu fazla çalışma süresi için de firma kendi arasında bir denkleştirme yaparak personellerin hakkını rahatlıkla verebiliyor.

Teknosa Maaşları

Teknosa firmasında yeni işe başlayan satış danışmanları, asgari ücretten %10 oranında daha fazla maaş almaktadır. Verilen maaşın yanı sıra, firmanın prim usulüyle çalışması personeller için çok daha önemlidir. Satış bazlı verilen prim, verilen maaşı çok daha iyi yerlere getirebiliyor.

Ayrıca firma yemek masraflarını karşıladığı gibi, yol masraflarını maalesef karşılamıyor. Yemek masraflarınız da, size özel olarak verilen multinet benzeri kartlara yatırılıyor. Her ay yemek ücreti olarak 400 TL civarında bir ücret alabiliyorsunuz.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir