TEB Çay ve Temizlik Personeli Alımı – TEB İş İlanı 2021

Ülkemizde geçmişten günümüze kadar gelen ve köklü bankalardan birisi olan TEB, personellerine önem gösterdiği kadar müşterilerini de ön sırada tutmayı başarıyor. İşlemlerinin hızlı olmasıyla ve çeşitli kredi olanaklarıyla müşterilerin gönlünü kazanmayı başarmış TEB, uzun zamandan beri personel sayısını arttırmayı hedefliyor. Geçtiğimiz sene bir hayli personel alımı yapan ve bu sene de alım yapacağını duyuran TEB, iş arayan insanlarımıza yeni bir kapı açtı. TEB, özellikle bu sene çay personeli ve temizlik personeli alımı yapacak.

TEB Temizlik Personeli Alımı

TEB, geçmişten günümüze kadar uzanan bankalardan birisidir. Personeline ve müşterisine dikkat ettiği kadar temizlik konusuna da dikkat eden bir bankadır. Bu nedenle şubelerini daima temiz gördüğümüz TEB, özellikle temizlik konusunda bilgili ve titiz personellerden alım yapmaktadır. Yeni dönemde de personel alımı gerçekleştirmek isteyen banka, yine aynı kriterlerde personel arayışına giriyor. Temizlik konusunda tecrübeli olduğunuza inanıyorsanız, bankaya rahatlıkla başvuru yapabilirsiniz.

TEB Çay Personeli Alımı

TEB, yeni dönemde sadece temizlik personeli değil, çay servisi personeli de alacak. Müşteriler işlemlerini gerçekleştirirken, onlara sıcak bir çay sunmak isteyen banka, çay konusunda becerili insanlardan seçim yapacak gibi görünüyor. Hem servis konusunda, hem de çay yapımı konusunda yeterince bilginiz varsa, bu alandan başvuru yapabilirsiniz. Ön başvurunuz internet üzerinden yapılacağı gibi, eğer kabul edilirse banka sizi yanına çağıracaktır. Eğer oradaki mülakatı da geçerseniz, işe başlayabilirsiniz.

Başvuru için tıklayın.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir