Tavan Uygulamada Sistemleri

Yeni sistem tavan uygulama baffle tavan mekanlarınıza şıklı ve zarafet katar. Baffle; metal plakaların dikey olarak tavanlara belirli ölçülerde uygulama işlemidir. Özellikle asma tavan olarak kullanılan sistemde metal plakalar önceden hazırlanan metallere adapte edilerek dikey görünümle konumlandırılır. Değişik ölçü ve renklerde kesilen parçalarla yapılan baffle tavan muhteşem görseller oluşturularak mimarinin sanata dönüşümü sağlanır. baffle tavan aynı zamanda görsellik için şahane bir kazanımdır. Her alana uygulanabilirliğiyle ayrıca değerli bir çalışmadır.

 Asma Tavan

 Yapılarda yeni alanalar kazanabilmek için inşa edilen ara katlara asma tavan denir. Yapılan işlemler sağlıklı maddelerden ve dayanıklılığı kanıtlanmış ürünler seçilerek asma tavan imal edilebilir. Tavalarda baffle uygulama işlemleri aynı türden ürünle başlayıp bitirilebileceği gibi farklı ürünlerle kombinasyon da sağlanabilir. Asma tavan sistemi kullanıcının zevkine göre şekillenir. Renk ve desen seçeneklerine karar verdikten sonra uygulamaya geçilerek şahane işler çıkarılıyor. Baffle tavan sistemi sadece asma tavanla sınırlı değil elbette, arzu edilen bütün tavanlarda uygulanabilir.

 Neden?

 Kullanıldığı alana genişlik ve ferahlık verdiğinden tercih nedenidir. Baffle sistemi kesinlikle kullanıldığı alanı daraltmaz aksine geniş gösterir. Aynı zamanda artı alan kazandırır. Bir birinden değerli metal plakalardan imal edilebilir. Metalle metal, metalle alüminyum, ahşap paneller dizayn edilerek şahane görseller oluşturarak fark yaratıyor. Ayrıca Köşk yapı baffle sistem uygulamalarıyla elektrik kablolarından, tesisat borularından da gizleyerek görüntü kirliliğinden kurtarıyor. Sayısız renk seçeneği ve geliştirilebilecek model sunumlarıyla hayallerinizi aşan işlere imza atıyor. Sadece kararınızı verin ve çalışmaya başlayabileceğinizi kendilerine bildirin.

 Fiyatlandırma Nasıldır?

 Çalışmalarda yapılan iş ve emeğin bedelleri, kullanılan malzemenin kalite ve türüne göre hesaplanır. Bu sistemde kullanılan malzeme üst kalite ve özel mimariyle incelikle uygulanmalıdır. Aksi halde beklene sonuç alınamayabilir. Köşk yapı ustalarının bilgi beceri ve tecrübesine dayanarak inşa ettiği baffle tavan uygulamalarında üstün başarı kazanıyor. Müşterileri için en uygun fiyata en iyi işi kalite garantisiyle yapıyor. İş bitiminden sonra da destek hizmetleri için daima yanınızda olmaya devam ediyor. Telefonla arayıp sistemlerle ilgili bilgi alabileceğiniz gibi koskyapı sitesine gelerek de bilgi alabilirsiniz.

Ersin

Napcan kiiii?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir