Şok Market İş Başvurusu, Çalışma Şartları ve Maaşları 2021

Evlerimizin ve cüzdanlarımızın dostu olarak bilinen Şok Market, günden güne gelişmeye ve ülkemizin dört bir yanında yeni şubeler açmaya devam ediyor. Genellikle memur ve öğrenci kesiminin daha çok  tercih ettiği firma, doğal olarak uygun fiyatlarla kaliteli ürünleri buluşturmayı başarıyor. Peki bakalım Şok Marketler bünyesinde çalışmak istesek ne gibi şartlarla karşılaşabiliriz ve ne kadar maaş alabiliriz?

Şok Market Çalışma Şartları

Şok Marketler bünyesinde personellerin günlük çalışma süreleri 7.5 saat olarak belirlenmiştir. Belirlenen bu sürecin içerisine çay ve yemek molalarınız dahil olmadığı için firmada ortalama 8.5 saat zaman geçirirsiniz. Ayrıca haftada bir gün izin hakkınızın olabileceği gibi, yılınızı doldurduğunuzda 14+2 günlük yıllık izin hakkınızı da alabilirsiniz.

Firma bazı zamanlar yoğun olduğu için fazla çalışmanız istenebilir. Fakat bu fazla çalışmaların karşılığında mesai ödemesi almak yerine, denkleştirme yöntemini kullanabilirsiniz. Denkleştirme yönteminde mağazaya geç gelme veya işten erken çıkma gibi avantajlarınız olur.

Şok Market Maaşları

Firmada Mağaza Sorumlusu/Yardımcısı ve Personel olmak üzere 3 ana rütbe bulunur. Maaşlar da rütbelere göre değişiklik gösterir.

Personel: İşe girdikten ilk 3 ay boyunca 1.500 TL maaş alınır. 3.ayın sonrasında 1.750 TL + 60 TL Şok Market alışveriş çeki alabilirsiniz.

Mağaza Sorumlusu: 2.000 – 2.500 TL arasında maaş alınır. Alışveriş çeki alınır.

Mağaza Sorumlusu Yardımcısı: 1.900 – 2.300 TL arasında maaş alınır. Alışveriş çeki de alınır.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir