Silahlı ve Silahsız Güvenlik Görevlisi Maaşları Ne Kadar?

Ülkemizde hala faaliyetini başarılı bir şekilde sürdüren dev firmalar, haliyle güvenlik ortamını sıklaştırmak adına özel sektör adı altında güvenlik görevlileri arayabiliyor. İnternet üzerinden açılan iş ilanları da, bu mesleğe alışmış insanlarımızın dikkatini çekiyor. Güvenlik görevlileri arasında iki adet sınıflandırma olduğunu ve bu sınıflandırmanın silahlı veya silahsız güvenlik görevlileri olarak belirlendiğini söyleyebiliriz. Peki bakalım 2018 yılı itibariyle silahlı ve silahsız güvenlik görevlilerinin maaşları ne kadar?

Silahsız Güvenlik Görevlisi Maaşları

Silahsız bir şekilde güvenlik görevlisi olan insanlarımız, 2018 yılı itibariyle ortalama 1.400 TL civarında maaş alıyor. Tabii ki firma tarafından verilen ek ücretler ve primler bu fiyata dahil edilmiyor. Fiyata dahil edilse de, silahsız bir güvenlik görevlisinin aylık kazanacağı para maksimum 1.600 – 1.800 TL arasında şekillenecektir.

Silahlı Güvenlik Görevlisi Maaşları

Silahlı güvenlik görevlileri, silahsızlara göre biraz daha zor ortamlarda görev yapmaktadır. Özellikle bankaların para taşımaları konusunu üstlenen bu güvenlik görevlilerinin aylık maaşları 1.800 TL’den başlıyor. Tabii ki firmanın vereceği ek primlerle ve ek ücretlerle bu maaş 2.200 TL civarına kadar yükseliş gösterebiliyor. Ayrıca silahsız güvenlik görevlileri zorlu alanlarda çalıştıkları için, sıradan görevlilere göre biraz daha risk konumunda bulunuyor.

2018’in silahsız ve silahlı güvenlik görevlilerinin maaşları güncel olarak bu aralıklarda tutuluyor.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir